Zo nu en dan heeft Nintendo voor ons een gratis cadeautje in de vorm van een game die je dan helemaal gratis tijdelijk kunt uitproberen. Op dit moment kun je een regelrechte hit uit Japan helemaal gratis uitproberen. Een voorproefje dus of je de game daarna daadwerkelijk aan wilt schaffen.

We hebben het hier over Suika Game. Dit is een fruitig puzzelspelletje welke eerder dit jaar in Japan al vele spelers heeft weten te binden. De game is inmiddels al meer dan vier miljoen keer verkocht in de Nintendo e-Shop en is sinds kort ook in het Engels verkrijgbaar.

Een Suika is een watermeloen in het Japans. We spelen in Suika Game dan ook met vrolijke fruitjes. Laat de vruchten van boven naar beneden vallen en probeer ze te combineren met dezelfde vruchten. Klinkt al als een zeer verslavende game. Wanneer de vruchten vallen en gecombineerd worden vormen ze een nieuwe, grotere vrucht en ook deze dien je weer te combineren. Klinkt eenvoudig, toch? Dat heb je dan volledig mis. Het blijft een uitdaging om een goede highscore neer te zetten. Het uiteindelijke doel? Een Suika oftewel watermeloen creëren!

Download de game snel, want de tijd tikt. Nog t/m 11 december kun je de game gratis uitproberen. Je hebt hier wel een Nintendo Switch Online-lidmaatschap voor nodig. Downloaden is hier mogelijk. Ben je daarna helemaal ondersteboven van de game? Dan betaal je slechts €2,99 om de game ook na de 11e nog te kunnen spelen.

© Nintendo. 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.