De teller staat op dit moment op 16 (februari 2020) accessoires pakketten voor De Sims 4. Om een mooi overzicht te maken bespreken we de accessoires pakketten die aan de aandacht zijn ontglipt, de pakketten die al zijn besproken en de allernieuwste waaronder het zelfgekozen thema met spullen: Wasgoed die deze maand is verschenen.

Met deze 16 accessoires pakketten kan je de basis-game van De Sims 4 al aardig vullen om het spel nog iets uitgebreider te maken. Met de accessoires pakketten heb je, zoals de naam al doet vermoeden, diverse accessoires om je Sims te voorzien van extra outfits en wat spulletjes om je huis of tuin mee op te vullen. Het eerste pakket verscheen in mei 2015 en de laatste (tot nu toe dan) in januari 2020! Elk pakket is te koop voor €9,99, wat mij al snel doet rekenen en je dus al zo’n €130,- kwijt bent geweest aan deze kleine pakketten, tenzij je gebruik hebt gemaakt van de sales bij EA Games dat heeft zeker wat euro’s gescheeld. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe (accessoires) pakketten aangekondigd.

Om te zien welke pakketten wij het leukste vinden hebben we de cijfers die we aan de pakketten hebben gegeven er ook bij geplaatst.


De Sims 4 Luxe Feestaccessoires (mei 2015)

Zoals de naam al doet vermoeden betreft het hier feestelijke accessoires. In dit pakket heb je leuke nieuwe outfits die je jouw Sims aan kunt laten trekken als ze naar een feestelijke gelegenheid gaan of zelf een feestje geven. Niet alleen bevat het pakket nieuwe outfits, ook nieuwe kapsels, accessoires als oorbellen en schoenen en make-up maar ook nog twee nieuwe gameplay voorwerpen als de bankettafel en de voedsel-/drinkfontein.
Lees de volledige review hier: Luxe Feest Accessoires


De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires (juni 2015)

De zomer is gekomen en ook is het tijd voor jouw Sims om de tuin in te gaan en de tuin te voorzien van de nieuwe voorwerpen uit deze Patio accessoires set. In dit pakket zitten onder andere nieuwe outfits en een enkel kapsel. En allemaal nieuwe voorwerpen om te plaatsen en een duik te nemen in een bubbelbad!!
Lees hier de review: Perfect Patio Accessoires

 

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires (augustus 2015)

Ben jij ook dol op al die kookprogramma’s op tv? Of heeft de buurvrouw een veel mooiere keuken? Nu kan je in elk geval met jouw Sims een heel eind komen in dit Coole Keuken accessoires pakket! Het bevat diverse nieuwe outfits en voorwerpen voor de keuken (duh!). Met de komst van dit pakket zijn er diverse nieuwe accessoires om je keuken op te leuken. Een nieuw en leuk item is de ijsmachine.
Lees de hele review hier: Coole Keuken Accessoires

De Sims 4 Griezelige Accessoires (september 2015)

Carnaval of Halloween, eat your heart out! Je kan nu jouw Sims voorzien van een leuke kostuums die zeker bij dit soort events horen. Met diverse outfits voor jong en oud, accessoires, hoofddeksels en gezichtsmake-up heb je een zeer leuk gekostumeerd feest. Aan decoratie ook geen gebrek, deze zijn voorzien van aankleding voor je huis als je gaat voor een griezelig sfeertje. Schuif je gasten een van de nieuwe recepten voor als; kaas oogballen, zombietaart of griezelkoekjes. Als extraatje zit er de pompoensnijder bij. Als jouw Sim een hekel mocht hebben aan pompoenen, dan kan hij ze lekker plat stampen.
Lees de review hier: Griezelige Accessoires

De Sims 4 Filmavond Accessoires (januari 2016)

Met de komst van dit pakket is het tijd voor een avondje thuis voor de buis of naar de bioscoop die jij natuurlijk voor jouw Sims hebt gemaakt. Voor een filmavondje zijn er diverse nieuwe outfits een paar kapsels en een paar accessoires waaronder hoeden en brillen. De sfeer van de voorwerpen zijn in de jaren ’70, veel en felle kleuren en natuurlijk veel bloemmotieven. Toffe voorwerpen zijn het projectiescherm (superscherm voor zowel binnen als buiten) en de popcornpoffer. Want wat is film kijken nu zonder popcorn!
Lees hier de review: Filmavond Accessoires

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires (februari 2016)

Dit pakket is goed te combineren met het Perfecte Patio pakket, als je van het inrichten van tuinen houdt natuurlijk! Het pakket bevat naast een aantal zomerse outfits en enkele kapsels en heel veel decoratie voor de tuin! Nou ja, heel veel.. Je kunt de planten die aan het pakket zijn toegevoegd in verschillende kleuren plaatsen dus wat dat betreft is er wel keuze genoeg. Leuk is ook een klimrek voor de kids als ware eyecatcher in je tuin maar er is ook ene grote fontein waar jouw Sims met de voetjes in kunnen en er is een wensput! De wensput geeft de Sims de mogelijkheid om 9 dingen te wensen waarbij je te maken krijgt met één van de 54 uitkomsten.
Lees de review hier: Romantische Tuin Accessoires

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires (maart 2016)

Deze keer een sportieve hobby-matige uitbreiding voor de De Sims 4. Gezellig bowlen in zeer typische (Amerikaanse?) bowl-outfits, denk aan jasjes, shirts en vooral de bowl-schoenen! Geef jouw Bowling een look met de nieuwe voorwerpen voorzien van typische bowlvoorwerpen als decoratie voor de aankleding.
Lees de review hier: Bowlingavond Accessoires

 

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires (juni 2016)

Een heel pakket gericht op de kinderen, fantastisch! Met diverse nieuwe kapsels en heel veel kleding voor dit grut kan je ze weer in een fris jasje steken! De kinderkamers kunnen flink opgevuld worden met diverse leuke nieuwe voorwerpen (in diverse kleuren). Nieuwe voorwerpen waar ze mee bezig kunnen zijn zijn onder andere de poppenkast, of een leegtewezens verzameling starten met deze nieuwe computer. Een beetje Pokemon-ish eigenlijk, maar dan anders!
Lees de review hier: Kinderkamer Accessoires

De Sims 4 Achtertuin Accessoires (juli 2016)

Wederom een accessoirepakket die gericht is op het buitenleven van de Sims! Maar ook nog een paar andere gave voorwerpen. Natuurlijk mogen de kapsels en diverse outfits niet ontbreken voor zowel de volwassenen als de kinderen. Met dit pakket kan je ook je tuin nog voller proppen met diverse accessoires of een aantal meubeltjes. Het coolste is de waterglijbaan, succes gegarandeerd voor jong en oud. Of vogels voeren met de vogelvoederplek, maar die waterglijbaan is echt het tofste!
Lees de review hier: Achtertuin Accessoires

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires (december 2016)

Het is tijd om de butler weer in het leven van de Sims te brengen. Wat heb ik deze gemist zeg! Hij helpt met diverse klusjes en je kunt hem voor 12 uur inhuren. In dit pakket zitten een aantal sjieke (glamourish) kapsels en nieuwe kleding. Mooie jurken voor de dames en voor de heren onder andere nieuwe overhemden. De voorwerpen zijn ‘vintage’ te noemen, of oud of Retro.. Ze zijn wel stijlvol en kunnen je huis een flinke metamorfose geven. Andere leuke toegevoegde voorwerpen zijn de kaptafel en de globebar (de wereldglobe voorzien van drankjes).
Lees de review hier: Vintage Glamour Accessoires

De Sims 4 Fitness Accessoires (juni 2017)

Als je in het dagelijkse leven sporten al als een crime ziet, ga je dat heus niet doen met jouw Sims. Al bevat het pakket wel een aantal leuke nieuwe sport-outfits zodat je goed voor de dag zal komen. De voorwerpen zijn wel hip en stijlvol zodat je een mooie sportschool kunt maken. De nieuwe features zijn wel leuk omdat je Sims tijdens het sporten oordopjes kunnen gebruiken om muziek te luisteren. En de klimmuur levert leuke animaties op. Voor mij is dit mijn minst favoriete pakket.
Lees de review hier: Fitness Accessoires

De Sims 4 Peuter Accessoires (augustus 2017)

Na veel commentaar uit de Sims community over dat er geen peuters meer in de Sims 4 waren zijn deze uiteindelijk toch toegevoegd! Meteen een goede reden om dit pakket vol te proppen met heel veel leuks voor deze kleintjes. Heel veel verschillende outfits, een paar kapsels en nieuwe voorwerpen allemaal gericht op de peuters zitten in dit pakket. Er is veel nieuw speelgoed waaronder een ballenbak, een speeltoestel en is het mogelijk om speelafspraakjes te maken.
Lees de review hier: Peuter Accessoires

De Sims 4 Wasgoed Accessoires (januari 2018)

Onlangs verschenen het pakket waarbij je kunt wassen, uiteindelijk samengesteld door de Sims-fans over de hele wereld die konden stemmen om een pakket samen te stellen. De voorwerpen die in dit pakket zitten zijn natuurlijk gericht op ‘de was’ en alles wat hier mee te maken heeft als de wasmachine, wastobbe, waslijn en droger. Het pakket geeft de mogelijkheid om te wassen maar veel nieuwe outfits (of kapsels) zijn er niet aan toegevoegd. Als wassen jouw ‘ding’ is, dan is dit pakket helemaal voor jou!
Lees de review hier: Wasgoed Accessoires


De Sims 4 Eerste Huisdier Accessoires (maart 2018)

Een accessoires pakket voor een uitbreiding van De Sims 4 Honden en Katten is deze, Eerste Huisdier accessoires. Met de komst van pluizige kleine huisdiertjes met bijpassende hokken, wat meubels en outfits voor jouw lievelingshond en/of kat kan dit een heuse toevoeging zijn aan jouw spel.
Lees de review hier: Eerste Huisdier Accessoires


De Sims 4 Mochino Accessoires (augustus 2019)

Dol op kleding? Specifiek de collectie van Moschino? Dan moet je dit pakket echt aanschaffen! In dit pakket zitten diverse nieuwe outfits en is er een nieuwe carriere aan toegevoegd, de freelance fotograaf. Om een studio aan huis te maken zijn er diverse leuke accessoires toegevoegd die perfect in dit thema passen.
Lees de review hier: Moschino Accessoires

Wat zijn jouw favoriete accessoires pakketten voor De Sims 4? Of wat zou jij nog graag willen zien?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “De Sims 4 Accessoires Pakketten, welke zijn echt leuk?”

  1. Wat grappig. Wasgoed accessoires is juist mijn favoriet! Die heb ik echt gemist en maakt het huishouden wee een beetje ‘echter’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.