Er worden uitbreidingen, stuff en accessoires pakketten over de balk gegooid voor De Sims 4. Ik ben nog niet klaar met het ontdekken van het ene pakket en de volgende verschijnt alweer. Zo ook met de Romantische Tuinaccessoires, ik was nog bezig met film kijken met De Sims 4 FilmAvond accessoires en moest alweer naar de tuin om daar romantisch te gaan doen. Maar niet alleen dat, er is met dit pakket ook een wensput verschenen en daar was ik dus echt nieuwsgierig naar!

desims4_romantische_tuinaccessoires1

In de nieuwe pakketten of het nu gaat om een grote uitbreiding, stuff pack of accessoires kan je nieuwe voorwerpen, outfits en kapsels verwachten. Het pakket bevat dit ook en de nieuwe outfits zijn best leuk! Dat moet ook wel want als je de tuin in een mooie Victoriaanse stijl maakt moet je ook de kleding hier op aan kunnen passen natuurlijk.

Zei je nu Victoriaans? Dat heb je goed gelezen. Je kan je tuin helemaal in Victoriaanse stijl inrichten om zo je meisje het hof te maken. Je kan ook gewoon een gezellig en groot park maken met al die nieuwe planten en stuiken die het pakket bevat. Ik ben er erg blij mee want er zijn meerdere nieuwe plantsoorten om de boel mee op te fleuren. Mooie struikjes die je gelukkig ook in verschillende kleuren kan plaatsen.

desims4_romantische_tuinaccessoires3

Ik ben dus al gauw aan de slag gegaan met het bouwen van een klein park en daar moest en zou de wensput ook in moeten! Het maken van mijn park koste best veel tijd. Alle nieuwe items moeten goed bekeken worden en natuurlijk of het wel goed bij elkaar past.

De wensput is een nieuwe feature en heeft een totaal eigen willetje! Het principe is simpel, je gooit Simoleons in de put en doet een wens. Je kan een wens doen op verschillende gebieden, de liefde, promotie maken op je werk, je vaardigheden bijwerken, een kindje en meer. De eerste keer wenste ik promotie op mijn werk, zo gezegd zo gedaan ik had meteen promotie gemaakt. Daarna heb ik geen geluk meer gehad bij de wensput. Mijn vaardigheden gaan extra sloom en ik ben al een paar keer in de fik gevlogen omdat ik meer geld wenste, ik heb een rijkdomwens!

desims4_romantische_tuinaccessoires2

De put geeft een hoop lol maar ook frustratie want het is niet tof als ik mijn Sim zichzelf weer moet laten blussen en AL mijn geld verdwenen is! Kan ik weer opnieuw beginnen. De wensput heeft verschillende mogelijkheden en je weet nooit welke kant hij op schiet. Dus veel geluk daarmee.

review_cijfer_8.0Patricia’s mening:
Ik vind het bouwen en inrichten van huizen leuk! Natuurlijk hoort de tuin daar ook bij en neem ik die dan ook graag onder handen. Er zijn veel nieuwe spullen om de boel mee op te vullen maar de wensput is echt mijn favoriet!! Ook al heb ik er niet heel veel geluk mee gehad als hij wel geluk brengt is hij zeker erg leuk. Misschien moet ik er gewoon meer geld in gooien, hihi!

+ Als je Sims mooiere tuinen nodig hebben
– Je niet van de Victoriaanse stijl houd.

Kopen als je, groene vingers hebt maar geen vuile handen wilt krijgen.

Bewaren

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.