Afgelopen week is er een nieuw accessoires pakket verschenen voor De Sims 4, FilmAvond Accessoires. Zoals de naam al doet vermoeden staat een avondje films helemaal centraal. De popcorn, vergeet de popcorn niet!!

img_desims4_filmavond_screen3

Naast dus een heus popcorn apparaat zijn er ook andere nieuwe meubels en accessoires te vinden. Zo kan je een ‘coole’ FilmAvond organiseren voor jou, samen met je geliefde of wellicht met je club, als je Beleef het Samen in je bezit hebt. Een FilmAvond is niet compleet zonder een uit de kluiten gewassen TV. Er zijn er in elk geval twee die je kan plaatsen dat je wellicht een groter huis nodig hebt voor je Sims. Of doe gek en zet hem in de tuin, ook dat kan omdat het niet regent in De Sims 4!

img_desims4_filmavond_screen4

Je kan dus een gezellige film avondje organiseren en iedereen laten plaatsnemen op de nieuwe meubelen die in de boho-chic look zijn gemaakt. Leuk en gekleurd, zeker geen hippie-stijl! Persoonlijk vind ik de poef die in dit pakket zit een leuke toevoeging, maar er is natuurlijk meer dan die ene poef. Wat dacht je van de popcorn machine die ook nog nieuwe interacties op kan leveren met je Sims.

Naast de dikke TV’s zijn er ook nieuwe haarstijlen en kleding te vinden. Kleding ook in de boho-chic stijl. Het ziet er leuk gekleurd uit, soms een beetje gek of fout maar hey het zijn De Sims, daar is bijna alles mogelijk toch? Het is in elk geval zeer gekleurd net als de andere toegevoegde decoraties.

img_desims4_filmavond_screen1

De hamvraag is natuurlijk wat kan je allemaal voor films bekijken, samen met je Sims? Op de website van De Sims hebben ze het in elk geval voor ons op een rijtje gezet:

SIMS DER DOOD
Zombies! De doden zijn opgestaan… met een lege maag. Kunnen ze tegen worden gehouden? Dit klassieke horrorverhaal komt tot leven met een klassieke Simdraai.

MASSAMOORD IN DE MANESCHIJN 3
Wie houdt er nou niet van kamperen? In deze film komen de visuele stijlen en kenmerken van klassieke horrorfilms voor tieners voorbij. Kijk hoe een gezellig weekendje in de bossen van Moonlight Falls uitdraait op een angstaanjagende kampeerpartij met een kettingzaag.

DE GEZUSTERS KLUNZEL
In deze stomme komedie maken we kennis met de gezusters Klunzel. Kijk hoe ze de keuken van een vijfsterrenhotel proberen te runnen. De hotelstaf had alleen geen idee dat die zussen zo onhandig zouden zijn.

UNIVERSITEITPROPPERS
Van groentje tot ervaren student (of zelfs alumnus); op deze campus gaat er niets volgens het boekje. In deze grappige studentenfilm komen er streakers, O jaa! en rivaliserende mascottes voorbij.

DIAMANTEN ZIJN VOOR SIMS
De beruchtste diamantendief ter wereld neemt het op tegen een internationale smokkelring voor sieraden, om er vervolgens achter te komen dat die geleid wordt door een gestoorde industrialist die van plan is om een monopolie op het leven te creëren en chaos te veroorzaken onder de bevolking… of zoiets. Er zijn explosies en een woeste achtervolging op zee! Waarom zou je je dan nog zorgen maken over de plot?

DE AVONTUREN VAN RAKETSIMULATIE
Dit is de tocht van de Raketsimulatie… In dit ruimteavontuur komen er Simbots, kikkerSims en Oosterse vechtkunsten voorbij.

WOEST EN WILD
Er hangt liefde in de lucht in Roaring Heights. Maar een ontluikende liefde komt tot een abrupt einde vanwege een uitstaand proces verbaal. Kan de liefde een levenslange straf doorstaan? Een Sim kan alleen maar hopen op een verkorte straf vanwege goed gedrag.

SIMDER
Na op een dating-app naar de liefde te hebben gezocht, vindt onze heldin haar zielsverwant. Een bovennatuurlijke draai behoedt deze romantische komedie van een tragisch einde.

VERDWAALDE HOND KOMT THUIS
Een pup loopt weg van huis om op zijn kittige aartsvijand te jagen, maar hij raakt verdwaald in de grote wijde wereld. Deze hond mist zijn baasje en geen uitdaging is hem te groot om de weg naar huis te vinden.

SUPERKOTERS: CORTEXCRISIS
Een beruchte schurk heeft de zwaartekracht van de aarde vergroot! De hele wereld gaat gebukt op neerstortende meteorieten! Maar gaan zorgen hoor, want de Superkoters zijn hier! Kunnen zij de planeet van de ondergang redden?

Ik ben zelf aan de slag gegaan om een bioscoop te maken voor mijn Sims en met de hulp van eerdere uitbreidingen kom je daarin een heel eind. Het is een niet heel uitgebreid pakket maar het gaat natuurlijk om de accessoires om een leuke film avond te maken en dat zal je zeker lukken!

img_desims4_filmavond_screen2

review_cijfer_7.6Patricia’s conclusie:
Er zijn niet zoveel nieuwe interacties als bij een groter pakket. Wel kan je je goed vermaken, als je eerdere uitbreidingen en accessoires in je bezt hebt van deze game-reeks. De nieuwe voorwerpen zijn leuk, de outfits gekleurd en de kapsels lekker makkelijk. En ach, wat heeft een FilmAvond nu toch eigenlijk nodig? Behalve een tv, een fijne zitplek, makkelijk zittend haar en popcorn… VEEL POPCORN!!

+ de nieuwe outfits, kapsels en supertv!
– je niet graag ontspant.

Kopen als je: dol bent op popcorn..

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.