Jawel jawel! Er komen weer twee nieuwe Kits onze kant op, en wel twee waar ik bij het lezen van de naam eerst een ander idee bij had.

Allereerst de Zwembadpret Kit, waarvan ik echt dacht dat we meer items voor in en rond het zwembad zouden krijgen. Niets is minder waar, want het gaat om badkleding. Ook leuk! Voor alle leeftijden zijn er nieuwe kledingstukken te vinden in de CAS, zodat je op je opperbest naar het strand of het zwembad kunt gaan. Zoals in onderstaande afbeeldingen te zien is krijgen we gezellige patronen, zomerse blouses, vrolijke kinderbadkleding, chille badslippers en hippe zonnebrillen. Mocht je blijven drijven in het zwembad best lastig vinden, dan kun je altijd nog een zwemband om je middel gooien.

De tweede nieuwe Kit is de Moderne Luxe Kit. Ik vroeg me direct af of we dit niet al hadden en hoe dit dan anders zou zijn dan de Luxe Feestaccessoires. In dit geval gaat het niet zozeer om feestelijke items, maar vooral om een gevoel van moderne luxe in je huis te kunnen creëren. Elegante meubelstukken, hippe electronika, zwart, goud, en luxe decoratie geven je Sims het gevoel dat ze in luxe leven. Voor deze Kit is samengewerkt met Xureila.

 “This entire experience has been amazing! I really enjoyed working with The Sims team,” said Xureila. “From my vision board of the design to choosing the style and colors of the furniture, it was surreal seeing my ideas come to life. This is truly a dream come true! I drew inspiration from Black artists who showcased the luxurious lifestyle of Black individuals. This ultimately served as the primary influence for the project. I mixed in my own personal tastes and interests to create the final product.” 

De Sims 4 Zwembadpret Kit en Moderne Luxe Kit zijn vanaf 7 september verkrijgbaar op PC via de EA app™, Mac via Origin, Epic Games Store en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.