Mijn moeder woont niet om de hoek en ik zie haar ook niet altijd tijdens Moederdag, of op haar verjaardag zelf. Vaak stuur ik wel een bloemetje of bewaar ik iets tot ik haar wel weer zie om een cadeautje te geven. Bloemen en kaarten verzend je makkelijk via de post, maar speciale bonbons is weer een nieuw iets en zeker een leuke tip om iemand mee te verrassen!
Voor welke feestelijke dag, of moment zou jij iemand een setje bonbons in de brievenbus bij iemand laten bezorgen? Het is superleuk en handig als je familie, vrienden of collega’s niet om de hoek wonen. De mogelijkheden om iets te versturen zijn bijna eindeloos denk aan een verjaardag, een jubileum of gewoon omdat het kan of om iemand te bedanken, met bedankt chocolade.

boeket bloemen
Zo was Moederdag natuurlijk een ideale gelegenheid om deze bonbons te verzenden. Maar denk ook eens aan een verjaardag of gewoon omdat het kan. Een leuke manier om iemand te verrassen en het is leuk om iets te sturen, toch? Ik weet niet hoe jij erover denkt maar ik hou van post! De kaarten die je vroeger kreeg via de brievenbus, of de kerstkaarten die in hordes tegelijk binnenkwamen, superleuk! Nu is het een versturen stuk minder omdat iedereen je via de sociale media feliciteert, daarom zijn dit soort brievenbus cadeautjes erg leuk! Zeker als iemand van chocolade houdt.
chocoladehart jij bent goud waardVia de website selecteer je een speciale gelegenheid of een speciaal moment en stel je de smaken samen voor het gewenste aantal bonbons in een pakket. Bij het bekijken van de opties voor de smaken, zijn de kleuren die de bonbons hebben ook nog eens zeer feestelijk om naar te kijken. Je kiest uit verschillende bonbons (of een chocoladehart), glutenvrij, notenvrij, vegan of laat je verrassen en krijg een divers assortiment aan smaken in het pakket. Zorg ervoor dat je voor 17:00 je bestelling plaatst, dan is het de volgende dag al bezorgd. De pakketten passen door de brievenbus, de ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven.

Wie zou jij zo’n pakket versturen?

Psst; je kan ook jezelf een setje cadeau doen, heb jij voor jezelf een extraatje die door de brievenbus komt en je alleen op kan smikkelen, zonder dat je het hoeft te delen. Oefen wel even op je verraste blik!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.