Afgelopen zomer organiseerde Heroes Dutch Comic Con hun meest succesvolle editie ooit; meer dan 55.000 mensen kwamen af op de grootste en tevens uitverkochte editie van het evenement. Op 18 en 19 november 2023 is het eindelijk weer tijd voor de wintereditie. Op 22 september start de verkoop van de early bird tickets, waarbij een gelimiteerde oplage toegangskaarten voor een gereduceerd tarief wordt aangeboden. Mocht je deze early bird tickets bemachtigen, dan krijg je als eerste toegang tot de ticketverkoop van HDCC zomereditie 2024!

Slechts een deel van de entreekaarten kunnen verkregen worden voor een gereduceerd tarief, voordat op 29 september de reguliere ticketverkoop van start gaat. Als het je lukt om minstens één van deze early bird tickets te bemachtigen en je deze laat personaliseren op e-mailadres, ontvang je als allereerste toegang tot de verkoop van de entreetickets van de zomereditie in 2024. Hoe vet is dat?! Dus zet 22 september om 12.00 in je agenda als je dit niet wil missen. Tickets koop je via de online ticketshop van Heroes Dutch Comic Con.

Foto: Heroes Dutch Comic Con

Ben jij een trouwe fan van Heroes Dutch Comic Con en heb jij bijvoorbeeld alle toegangsbandjes nog of is jouw kamer behangen met de officiële event posters van alle voorgaande edities? Dan is de organisatie op zoek naar jou en maak jij kans op een bijzondere prijs! Het evenement telt al vele jaren een grote groep loyale bezoekers die geen editie overslaan. Onder deze fans verloot de organisatie voor het eerst een VIP experience voor één gelukkige fan. De winnaar mag met een introducee genieten van vele voordelen, zoals vervroegde entree tot het evenement via een eigen ingang, toegang tot de VIP lounge met eten en drinken, en eersterangs plekken bij het hoofdpodium en in het FOX theater. Ook krijgt de winnaar een speciale goodiebag mee met unieke merchandise van het evenement en hun partners. Aanmelden kan door te mailen naar info@dutchcomiccon.com en te vertellen waarom jij de grootste Heroes Dutch Comic Con fan bent. Fans kunnen zich tot 1 oktober aanmelden. Kijk voor meer informatie over het evenement en de ticketverkoop op dutchcomiccon.com

Voor nieuws over gasten, game events en andere activiteiten van de wintereditie moeten we nog even geduld hebben, maar november komt steeds dichterbij. We houden je op de hoogte! Dus stof je winter Cosplay maar vast af en maak je klaar voor de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.