Alsof het soms al niet hard werken is om je Sim in leven te houden, gooien ze er nog eens een huisdieren pakket tegenaan met daarin nog kleinere beestjes dan de hond en kat. Een accessoires pakket voor een uitbreiding, dat is wel nieuw, kijk maar eens mee.


In dit pakket krijg je te maken met nieuwe, kleinere dieren als een hamster, rat, dwergegel of een mini bubalus (ja precies, is het een afstammeling van de eend? Koe? Schaap?) hij is in elk geval aanwezig. Met de komst van deze kleine pluizige beesten zijn er ook diverse hokken die je aan je huishouden toe kan voegen. Soms gaan deze pluizenvriendjes op vakantie! Zomaar.. Dus als je ze niet in hun hokjes ziet, dan zijn ze waarschijnlijk op vakantie. Maar ze sturen vast nog wel een kaartje.

Ook aan de honden en katten is gedacht. Wat dacht je van outfits voor deze vriendjes? Hoeden, helmen, capes, vlindervleugels het kan maar zo beschikbaar zijn. Misschien is dit voor sommige Sims spelers een walhalla om je favoriete dieren aan te kleden, maar voor anderen is dit echt niets.

Voor de inrichting van je huis heb je de beschikking over een nieuwe bank, schilderijtjes voor aan de muur, zoals al aangegeven de hokken waar de diertjes in zitten en andere accessoires. Ook een nieuwe tekentafel voor de kinderen is ook nog wel leuk of een huisdierenluikje die je in de muur kan plaatsen. Volgens mij kunnen ze toch ook gewoon al door de deuren heen lopen? Of open doen?

Aan jouw Sims is ook gedacht. Wat te denken van een tweetal kapsels, eentje voor de heren en eentje voor de dames, die dan wel weer beschikbaar is in twee kleuren. Een jumpsuit voor de kinderen en nog wat T-shirts. Oh en het hamster pak niet vergeten, zou dit een stiekeme samenwerking kunnen zijn met de Appie?

Mening: Weet je, als je het hebt over pakketten die ze niet uit moeten brengen is dit er toch wel eentje van. Hoewel de dierenliefhebbers hier waarschijnlijk wel mee weg zullen lopen is het aan mij niet besteed. Ik ga liever wat tuinen inrichten, of een huis maken dan met de huisdieren bezig te zijn.

+ Pluizige diertjes
+ Nieuwe decoratie (de tafel met vissen is echt gaaf!)
– Pluizige diertjes
– Kleding voor je huisdieren
– Wat weinig kleding voor de Sims

Om gebruik te maken van deze huisdieren accessoires heb je niet alleen de basisgame nodig van De Sims 4, maar ook de uitbreiding Honden en Katten.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.