Na veel commentaar uit de Sims community over dat er geen peuters meer in de Sims 4 waren zijn deze uiteindelijk toch toegevoegd! Meteen een goede reden om dit pakket vol te proppen met heel veel leuks voor deze kleintjes. Heel veel verschillende outfits, een paar kapsels en nieuwe voorwerpen allemaal gericht op de peuters zitten in dit pakket. Er is veel nieuw speelgoed waaronder een ballenbak, een speeltoestel en is het mogelijk om speelafspraakjes te maken.


Voor een accessoirepakket zit deze behoorlijk vol met verschillende kleding en een viertal kapsels. Het ene setje kleding is nog leuker dan de andere en zo duurt het even voor je jouw kleine spruitje hebt voorzien van een coole outfit! Er is echt uitgepakt op dit gebied en het is fijn dat er zoveel keuze is! Hoewel er voor de meisjes meer te kiezen valt als de jongens kun je deze ook voorzien van een leuke outfit hoor.

Het lijkt er wel op dat er is bespaard op de peutervoorwerpen. Hoewel deze wel leuk zijn om naar te kijken en enkele ook echt mee gespeeld kunnen worden blijft het erg weinig. Aan de andere kant kun je je afvragen hoelang je gebruik maakt van deze voorwerpen omdat peuters, op de baby-fase na, snel groeien. De kleden die zijn toegevoegd kun je voornamelijk buiten gebruiken omdat ze erg groot zijn voor de woonkamer. Veel spullen zul je dus buiten plaatsen omdat het gewoonweg niet in huis past. Gelukkig zijn er (nog) geen seizoenen, anders kunnen de kleintjes er nog geen gebruik van maken.

Andere leuke voorwerpen zijn de ballenbak en het speeltoestel. De ballenbak is compleet iets nieuws maar ziet er niet heel erg gaaf uit. De ballen zien er vrij nep uit en lijkt op iets wat een Sims-fan heeft gemaakt. Deze voorwerpen zien er vaak wat plat uit en niet heel erg gedetailleerd. Nu zijn er een aantal ‘modders’ mee aan de slag gegaan en hebben een aangepaste versie gemaakt die meer textuur geeft aan de ballen.
Via de website van PinguinTech  krijg je de tip waar deze mod te downloaden is. Downloaden brengt wel risico’s met zich mee waardoor je spel niet meer naar behoren zal werken. Als het je niet zoveel boeit kun je het ook gewoon zo laten en het accepteren dat het zo is, of gewoon geen ballenbak neerzetten.

Dan is er nog een nieuw speeltoestel! Eentje met en eentje zonder glijbaan en ballenbak. Deze zijn ook los te koop zodat je niet meteen je halve tuin vol hebt staan met speeltoestellen. Met een beetje fantasie zie je de peutertjes genieten en doen ze alsof ze in een ruimteschip zitten of op een piratenschip meevaren. Ouders kunnen ook meespelen door te dansen of te spelen.

Een andere nieuwe feature is het maken van een speelafspraakje voor je peuters. De peuters moeten elkaar wel leren kennen, dus zorg dat je in een kinderrijke buurt woont! De ouders gaan ook mee op sleeptouw en zul je ook moeten vermaken om het tot een leuke speeldate te laten verlopen. Dus een vriendelijke buurman of buurvrouw is zeer gewenst!

Patricia’s Conclusie:
Wat een superschattig pakket! Zo leuk dat er eens aan die kleintjes gedacht is, of juist aan de portemonnee van de makers van De Sims 4? Het is wel een pakket dat je echt aan moet spreken maar als het gaat om de kleding dan is het echt een leuk pakket. Hoewel de nieuwe voorwerpen ook wel de nodige wauw-factor hebben is het voor de korte periode dat ze echt peuter zijn misschien niet lang houdbaar. Desondanks is het wel een superschattig pakket, oh.. Dat had ik al gezegd!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.