In videogames kan je nieuwe werelden ontdekken, mysteries oplossen, en quests afleggen. Elke videogame is zijn eigen avontuur. Dit is waarom ik videogames zo leuk vind. Hieronder vind je een lijst met games waaraan ik uren heb gespendeerd en waar ik nog meer uren in zou kunnen steken. Het zijn games waarvan ik vrolijk word. Waaraan ik goede herinneringen heb. Het enige jammere is dat ik maar 5 games mag noemen.

 

Professor Layton and the Curious Village (DS)

De professor Layton series is een spellenreeks die al enige tijd op mijn lijst met ‘spellen die ik moet spelen’ staat. Het is een mysterie-game gevuld met puzzels. De perfecte combinatie voor mij. Kort geleden heb ik deze game eindelijk gespeeld en ook direct uitgespeeld. Ik hou van de combinatie van puzzels, mysterie, een unieke tekenstijl en interessante karakters. Deze game is perfect voor een regenachtige avond. Op dit moment ben ik al bezig met de volgende game in de reeks.

Pokémon games (DS en 3DS)

Ondanks dat ik laat ben begonnen met het spelen van de Pokémon games voor de Nintendo DS en 3DS, ben ik nu al een fan. Ik hou van het ontdekken van de nieuwe werelden, het samenstellen van mijn Pokémon team en het vechten tegen gym leaders. Pokémon games zijn altijd een groot avontuur. Al moet ik toegeven dat ik op dit moment nog niet zoveel Pokémon games heb uitgespeeld, maar dat gaat zeker nog komen. Op dit moment ben ik Pokémon Silver aan het spelen.


Animal Crossing New Leaf (3DS)

Animal Crossing: New Leaf is de reden waarom ik een 3DS heb gekocht. Ik kan deze game niet anders omschrijven dan een ‘feel good’ game. ’s Avonds na mijn studiesessie maakte ik altijd wat tijd vrij om mijn Animal Crossing dorp, Stardust, te bezoeken. In Animal Crossing: New Leaf ben jij de burgemeester van een nieuw dorp, Je praat met de inwoners, verzamelt fruit, en bouwt zowel je eigen huisje als andere faciliteiten. Dit is een geweldig spel.

Overwatch (PC)

Overwatch is de eerste shooter die ik ooit heb gespeeld. Ik vind het leuk dat het een team game is waarbij er ook andere game modes zijn. Voor iedere speelstijl is er een karakter. Mijn favorieten zijn D.Va (tank), Mei (defense), Junkrat (defense) and Zenyatta (support). Daarnaast ziet de game er erg mooi en kleurrijk uit. Een aanrader voor iedereen. 

World of Warcraft (PC)

De laatste game op deze lijst is een game die geen introductie nodig heeft, World of Warcraft. Al moet ik toegeven dat ik pas begon met spelen rond de Cataclysm expansie. Alleen kon mijn PC WoW toen nog niet zo goed draaien. Rond de Pandaria expansie had ik eindelijk een goede PC en kon ik WoW volop verkennen. Ik heb dan ook de beste herinneringen aan Mist of Pandaria en mijn main is ook een Pandaren. Ik spendeerde uren aan het verkennen van Pandaria en het afronden van quests. Het is zo’n verslavend spel.

Dit is mijn top 5 favoriete games ooit. Het is een leuke combinatie van 3DS en pc-games, maar in de toekomst zal dit zeker nog veranderen. (Vooral aangezien ik nu The Legend of Zelda: Breath of the Wild aan het spelen ben.) Echter voor nu ben ik zeer blij met deze top 5 games vol met goede herinneringen.

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.