De butler is terug!! Eindelijk iemand die mijn Sims voorziet van een natje en droogje omdat ze hier zelf te lui voor zijn. Naast de butler zijn er meer dingen die je in De Sims 4 – Vintage Glamour Stuff tegen komt.

img_desims4_vintage_glamour_stuff_meubels

Vintage Glamour Stuff bevat voorwerpen die je huis een klassieke look kunnen geven. Een beetje in de stijl van het gouden tijdperk van Hollywood zeg maar. Bij het bekijken van de meubels valt me op dat ik ze zo donker vind ogen. Natuurlijk kan je uit de kleuren, al dan niet beperkt, kiezen, maar het is niet helemaal mijn smaak.

De outfits vind ik ook niet zo uitgebreid. Wat er is bijgekomen is wel leuk, maar het blijft zo minimaal. Ik weet dat het om een Stuff Pack gaat en dat het vaak niet superveel spullen zijn die erin zitten. Maar voor die €9,99 is het het overwegen waard of je hem wel of niet aan wilt schaffen.

img_desims4_vintage_glamour_stuff_kaptafel

De belangrijkste features zijn dan de butler (NPC) en de kaptafel. Zonder naar het CAS (Create A Sim) te gaan kan jouw Sim aan haar make-up bijwerken aan de kaptafel. Kinderen kunnen er ook mee aan de slag, al is het resultaat dan eerder lollig dan mooi te noemen. Je kan jezelf ook een peptalk geven aan de kaptafel. Daarnaast staat hij geweldig in je slaapkamer.

img_desims4_vintage_glamour_stuff_butler

De Butler helpt je mee met taken als koken, schoonmaken, kapotte dingen repareren en de tuin bijhouden. Maar wel lief tegen de butler blijven, ze kunnen namelijk spullen saboteren, een gewaarschuwde Sims-speler telt voor twee!

review_cijfer_7.4Het pakket is geen must-have maar wel leuk om aan je collectie toe te voegen. Zeker nu de butler er weer bij is! Maar om daar nu €9,99 voor neer te leggen.. Hoewel, wie moet dan koken, schoonmaken, spullen repareren enzovoorts? Dat wil iedereen wel laten doen.. Toch doordat iedereen hiermee overweg kan, je eeuwenlang je huis Hollywood-ish kan blijven inrichten krijgt De Sims 4 – Vintage Glamour Stuff toch een mooie voldoende. Het blijft er natuurlijk mooi uit zien.

+ butler
+ butler
+ butler
– zo weinig in het pakket!

Kopen als je de butler ook zo hebt gemist en wat mooie outfits en meubels in de stijl van het gouden tijdperk van Hollywood.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.