Deze keer een sportieve hobby-matige uitbreiding voor de De Sims 4. Gezellig bowlen in zeer typische (Amerikaanse?) bowl-outfits, denk aan jasjes, shirts en vooral de bowl-schoenen! Geef jouw Bowling een look met de nieuwe voorwerpen voorzien van typische bowlvoorwerpen als decoratie voor de aankleding.


Het pakket bevat een aantal nieuwe outfits voor de dames en heren. Outfits en kledingstukken die ikzelf typisch Amerikaans vind, gezien in diverse series en films.. De typisch gestreepte overhemd/blouses of een shirt met diverse emblemen of een bomberjack. Ook is aan de kindjes gedacht die in een eigen bowling-outfit de baan kunnen betreden. Leuk om te zien dat je jouw Sims een bowl-handschoen aan kunt laten trekken en ze lopen op bowl-schoenen.


De voorwerpen zijn wel leuk, maar er ook een beetje weinig op de een of andere manier. De banken en stoelen passen naast de bowlingbaan ook prima in huiselijke sfeer maar betreft veel wanddecoratie. Gelukkig is wel van alles in kleur aan te passen via de kleurschema’s, maar om de spullen hoeft het voor mij niet. Er zit een kast en een stoel bij die ik wellicht eens zou plaatsen. Dus wat dat betreft een pakket dat niet helemaal in mijn straatje past.


Dan het bowlen zelf! Je Sims kunnen alleen gaan of met een groep. Oefening baart kunst en zo zullen jouw Sims er in het begin niet veel van bakken en groeien in deze vaardigheid om er beter in te worden. Niet alleen kunnen de volwassen Sims bowlen ook de kinderen kunnen mee. De diverse animaties van het geklungel in het begin tot een vreugdedans bij het gooien van een strike zijn wel mooi om te zien.

Patricia’s Conclusie:
Een beetje een karig pakket! Voor mij voegt het weinig toe aan de game, al kan ik me voorstellen dat anderen hier heel blij van kunnen worden. Behalve de bowlingbaan, die ik amper gebruik, zitten er weinig spullen in voor een accessoirepakket!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.