Naast het bouwen van een huis voor jouw Sims is een gezellige achtertuin ook wel zo leuk. Nu is daar de oplossing, namelijk de Achtertuin Accessoires voor De Sims 4.

Onlangs verschenen er twee accessoires pakketten vlak achter elkaar, de review van de Kinderkamer accessoires is onderweg, een beetje een overload aan Sims spullen. Beide bevatten wel een apart thema maar anders had het vast een groot pakket kunnen worden.

img_desims4_achtertuin_accessoires3
In dit accessoires pakket zit onder andere een paar nieuwe kapsels en een aantal nieuwe outfits. Hoewel ik het aantal een beetje magertjes vindt zijn het wel leuke aanvullingen. Er hadden meer ‘ik werk in de tuin’ outfits bij kunnen zitten. Grote hoeden, nog meer badkleding om de stoere kunsten uit te halen op de glijbaan.

img_desims4_achtertuin_accessoires2
Vooral meer badkleding omdat de waterglijbanen terug zijn. De glijbanen zijn een soort waterbanen waarop jouw Sims een hoop stunts op uit kunnen oefenen terwijl ze heerlijk in het water spelen. Dan wil je natuurlijk stralen in je mooie nieuwe zwembroek, badpak of bikini.

Verder zijn er diverse meubels die je in je tuin kan plaatsen. Zo kun je gezellige zithoekjes maken voorzien van mooie nieuwe plantenbakken. Wat me wel opvalt is dat het heel veel kleur bevat! Veel gezellige maar drukke kleuren, gelukkig is er ook een sprankje rust met wat neutrale kleuren, maar wel staat overal een printje op.

img_desims4_achtertuin_accessoires1
Leuk is dat je Sims ook zelf ijsthee kunnen maken en met een vogelvoeder er vogels gelokt kunnen worden. Ook de waterbaan die best veel ruimte in beslag neemt, ligt nooit in de weg! Superhandig, je Sims wandelen er gewoon overheen.

Onlangs is er natuurlijk ook al een accessoirespakket verschenen voor De Sims 4 met Romantische Tuinaccessoires ik vind het een klein beetje overdreven om nu weer een pakket uit te brengen waarin je wederom je tuin op kan leuken. Het begint steeds meer geldklopperij te worden. Het had heus in een pakketje gepropt kunnen worden. Wel is het leuk om je tuin nu nog mooier te maken door het mixen en matchen van de accessoirespakketten!

review_cijfer_7.2Al met al een leuk pakket met leuke nieuwe voorwerpen. De kapsels en kleding vond ik wel wat aan de magere kant. De nieuwe features waarbij je de vogels kan lokken, ijsthee kan zetten en over de waterbaan kan gaan zijn leuk maar hadden ook bij een groter pakket gekund. Hoewel het gericht is op de achtertuin, met de spullen die er al waren kon ik mijn tuintjes ook best leuk maken.

+ Heerlijk genieten in je virtuele tuin
+ Leuke activiteiten
– Er is op zich al genoeg om je tuin mee te vullen

Kopen als je gewoon alles van De Sims 4 wilt hebben!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.