Sporten.. Het is niet mijn meest favoriete bezigheid maar soms is het wel even nodig. Mijn Sims laat ik dit zoveel mogelijk links liggen, tenzij het gevraagd word als vaardigheid in hun carrière, maar met deze Fitness Accessoires moesten ook zij er aan geloven.

Hoe maak je sporten leuk? Door uitdagende work-outs en wellicht een fashionable outfit. Of is het toch elkaars resultaten vergelijken en telkens de beste willen zijn? In dit accessoirespakket is voor ieder wat wils, als je van fitness houdt natuurlijk.

Je kan je Sim een nieuwe outfit aan laten meten, die best leuk zijn! Ook om ze overdag, in hun dagelijkse outfit, in te laten lopen. Dat is natuurlijk de eerste stap, een outfit en dan moet je ‘gewoon’ gaan.

Door zelf een mooie sportschool te maken kom je ook al een heel eind. Je kan het inrichten zoals je zelf wilt en in combinatie met bijvoorbeeld het welness pakket een hele ervaring ervan maken. Er zijn nieuwe apparaten, die misschien hetzelfde doen als de al aanwezige serie maar zien er gewoon gelikter uit. Ook is er een klimmuur die je echt moet proberen!

De sportschool kan je aankleden met nieuwe meubels die er ook enigszins sportief uit zouden moeten zien. Het ziet er leuk uit maar het oogt naar mijn idee modern, maar op zich past dat helemaal in dit pakket.

Na het sporten is het tijd om te relaxen! Je slome lijf naar huis te sleuren om daar in een warm bad wat bij te komen. Als dit niet jouw ‘cup of tea’ is dan ga je toch lekker thuis sporten voor/achter/bij de tv?

Patricia’s Conclusie: Een pakket dat voor mij niet echt noodzakelijk is, zijn deze Fitness Accessoires voor De Sims 4. Ondanks dat er wel wat leuke dingen aanwezig zijn zoals de nieuwe klimmuur en enkele outfits had het van mij niet gehoeven.

+ Klimmuur
+ Outfits
+ Bij de tv sporten
– Fitness
– Sporten
– Bewegen

 

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.