Fashion liefhebbers opgelet, met dit pakket breng je een hoop nieuwe outfits naar je Sims 4 spel. En met een nieuwe carrière als modefotograaf is dit pakket zeker geschikt voor de modeliefhebbers onder ons.

Moschino is een Italiaans luxe modehuis dat gespecialiseerd is in accessoires, schoenen, bagage, horloges, kleding en geuren en werd opgericht in 1983 door Franco Moschino. In 2018 had het merk nog een samenwerking met de H&M. En deze kledingstijl komt dus ook naar jouw beeldscherm met dit accessoires pakket voor De Sims 4.

Diverse outfits voor de mannen en vrouwen zijn volgens de nieuwste capsulecollectie geïnspireerd om jouw Sims er hipper dan hip bij te laten lopen. Niet alleen zit het pakket goed gevuld met allerlei nieuwe outfits, tops en onderstukken je kan ook nog eens een nieuwe carrière als freelance fotograaf gaan uitvoeren.

Met de komst van deze carrière kan je, aan huis, als freelancer aan het werk en heb je de beschikking over allerlei nieuwe voorwerpen om een mooie fotostudio te maken. Als snel leer je hoe je een collectie kan samenstellen door te fotograferen en wie weet wordt je nieuwe collectie in een campagne gebruikt.

Naast de voorwerpen om je fotostudio in te richten heb je ook nog nieuwe bouwspullen waaronder een gave behang om je kamers op te vrolijken en mooie grote ramen die elk huis een mooi lichtinval geven. Met de komst van een accessoires pakket en een nieuwe carrière scoort hij wel extra punten.

Mening: Hoe meer outfits voor mijn Sims des te beter! De carrière is leuk om te volgen, maar er had misschien nog wat meer ingezeten als je er een catwalk bij had kunnen maken. Maar dan denk ik weer teveel terug aan de samenwerking tussen de H&M en De Sims. Toch een leuk pakket waar mijn Sims hart van gaat kloppen.

+ Kleding
+ Carrière als freelance fotograaf
– Had wel nog meer kleding in het pakket gepast

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.