Halloween, de tijd van de oranje pompoenen die je voorziet van een leuk, grappig of eng snoetje. De tijd om je huis niet af te stoffen zodat je echte spinnenwebben in huis hebt hangen, je weet wel, voor het griezelige effect! De tijd dat jouw Sims een griezelig themafeest kunnen geven.

img_thesims4_halloween1
Een nieuw accessoirespakket gevuld met ‘enge’ voorwerpen voor De Sims 4. Hoewel enge voorwerpen? Ik vind het vooral vermakelijk, leuk bedacht en eng.. Dat valt reuze mee. Hoewel ik die ene grote spin niet zo’n fijn idee vind in mijn huis ook al is deze virtueel en gewoon harstikke nep.

img_thesims4_halloween2
Het pakket bevat een aantal nieuwe meubels waarmee je een waar spookhuis zou kunnen maken. Van die witte kapotte gordijnen, witte kapotte doeken over je bank en nog veel meer. Het is steeds populairder aan het worden om zelf een pompoen te versieren. In De Sims 4 Griezelige accessoires heb je een ware pompoen tafel waar je dit op kan doen. Leuk is dat de pompoen ook beperkt houdbaar is, het blijft natuurlijk een product dat kan bederven.

img_thesims4_halloween3
Dan zijn er nog diverse outfits en Sminks om je Sims mee op te fleuren of juist te verfraaien voor een feestje dat je kan geven. Zoals je op de screenshots kan zien zijn de outfits heel divers en kan je als je het leuk vindt om verhalen te maken hier lekker mee aan de slag met dit pakket.

img_thesims4_halloween4
Wat ik wel mis zijn de seizoenen. Halloween is typisch herfst, de bladeren vallen van de bomen, het is eerder donker of wat grauwer buiten. Nu niet, Mijn Sims springen nog net zo fijn in het zwembad, lopen rond in hun zomerse outfits en dat vond ik in de voorgaande Sims-games meer passen. Ondanks dat er in het verleden ook wel wat Halloween in De Sims games te vinden was is dit toch wel een favoriet gezien de voorwerpen die erin zitten om een leuk spookhuis te maken.

review_cijfer_7.0Mijn conclusie:
Het pakket bevat leuke en ook vrolijk ‘enge’ voorwerpen. Je kan weer creatief bezig zijn en het is leuk dat er in de huidige accessoirespakketten meer is dan alleen voorwerpen en outfits. Je kan vaardigheden bijwerken op een leuke manier. Is het pakket het waard? Als je van griezelen en gruwelen houdt op een enge of juist vrolijke manier kan het leuk zijn. Vooral als je verhalen maakt of graag met heksen of feetjes speelt is dit een leuk pakket. Ook als je kan accepteren dat er geen seizoen verandering zal zijn is dit een leuk pakket voor je.

+ Als je van Halloween houdt!
– Niets met monsters hebt.

Kopen als je dol bent op Amerikaanse taferelen maar niet langs de deuren durft als heks, dan doe je dit gewoon virtueel toch?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.