De zomer is gekomen en ook is het tijd voor jouw Sims om de tuin in te gaan en de tuin te voorzien van de nieuwe voorwerpen uit deze Patio accessoires set. In dit pakket zitten onder andere nieuwe outfits, nieuwe voorwerpen een enkel kapsel, nieuwe voorwerpen om te plaatsen en een duik te nemen in een bubbelbad!!

De kapsels die aan dit pakket zijn toegevoegd zijn erg minimaal, één voor de dames, één voor de heren en eentje voor de jongens. Ook de kleding is vrij minimaal er zijn twee nieuwe badpakken voor de dames, een zwembad voor de heren, wat luchtige kleding en natuurlijk een schort voor de BBQ meester of meesteres.

Daarentegen zijn de voorwerpen om te plaatsen erg hip! Zo zijn er wat nieuwe planten en andere decoratievoorwerpen. Maar ook een bar met barkrukken, tafeltjes (met parasol), stoeltjes en banken. Alles past mooi bij elkaar en is in (beperkte) kleuren beschikbaar. Er is ook nog een keukenblok, tuinhek en natuurlijk de bubbelbaden! Deze laatste is met dit Patio pakket weer terug in de game.

Als jouw Sims een beetje handig zijn en hun vaardigheid handigheid tot niveau 3 hebben behaald kunnen ze een aantal verbeteringen aanbrengen aan het bubbelbad. Met deze optie kun je olien aan je bad toevoegen zodat jouw Sims nóg beter kunnen ontspannen, de nare gemoedstoestand langzaam doen verdwijnen en zorgen voor een positieve gemoedstoestand.

Natuurlijk zet ik even op een rijtje welke aromatherapeutische oliën jouw Sim kan toevoegen:

* Citroenolie (+energiek, -gestreste gemoedstoestanden)
* Pepermuntolie (+speel, -oncomfortabele gemoedstoestanden)
* Salie-olie (+geconcentreerd, -verveelde gemoedstoestanden)
* Jasmijnolie (+blij, -verdrietige gemoedstoestanden)
* Thioacetone-olie (+oncomfortabele gemoedstoestanden).

De thioacetone-olie werkt alleen als jouw Sims een gemene/kwaadaardige eigenschap heeft. De verschillende olien geven verschillende kleuren. Verder zijn er leuke speel-opties in het bubbelbad, bijvoorbeeld bespieden. Verder is het vooral een gezellige aangelegenheid om eens bij te kletsen en heerlijk te ontspannen.

Patricia’s Conclusie:
Ik ben echt fan van dit pakket. De meubels zien er mooi en modern uit, passen bij elkaar en maken van je tuin een waar paleis. De kleding is wel magertjes en er hadden heus wel wat meer badpakken of bikini’s toegevoegd kunnen worden. Ik ben in elk geval blij dat ik weer een bubbelbad kan plaatsen en ze hier in kunnen ontspannen! Ik mis alleen een paar loungestoelen!! Die zouden mooi aan het rand van het zwembad kunnen, dat zou het pakket pas echt afmaken!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.