Net als in het echt, vind ik het ook binnen De Sims 4 heerlijk om te koken. Mijn eigen keuken is niet zo imposant als ik zou willen maar gelukkig heb je binnen de Sims 4… motherlode!

img_Sims4_keukenaccessoires_03

Mijn Sims worden allen verwend met een flinke keuken in hun huis. Daar worden immers maaltijden bereid die voor een levenslange vriendschap kunnen zorgen of een vroegtijdige dood. Ja, we hebben allemaal wel eens onze Sim verbrand door ze op dat goedkope fornuis macaroni met kaas te laten maken. Dankzij De Sims 4 Coole Keukenaccessoires kunnen we nu ook kijken of we onze Sim een vriesdood kunnen bezorgen dankzij de ijsmaker!

img_Sims4_keukenaccessoires_02

Met de zomerse temperaturen van de laatste dagen is er niets lekkerder dan even afkoelen met een lekker ijsje. Met de ijsmaker kan je niet alleen een chocolade ijsje maken nee er zijn heel veel hemelse ontspannende ijsjes te maken. Eigenlijk is er wel een ijsje te vinden voor iedere gelegenheid. Maar wat is een ijs zonder wat toppings? Precies een hele saaie bedoeling, dus uiteraard kan je ook nog kiezen voor verschillende toppings, sausen en dan is het nog kiezen tussen een bakje of hoorntje. Ondanks dat ik mijn Sim regelmatig achter de ijsmaker heb laten staan op ieder gewenst en ongewenst tijdstip heb ik haar nog niet zien bevriezen. Maar mijn missie zet ik gewoon voort tot het me is gelukt.

img_Sims4_keukenaccessoires_06

Nu is een ijsje eten altijd op zich zelf al erg leuk maar toch wil je soms net even wat meer dan alleen die ijsmaker. Gelukkig krijg je met het Coole Keukenaccessoires pakket ook een aantal leuke nieuwe accessoires. Zoals ik al eerder beschreef zijn de keukens van mijn Simhuisjes ware paleiskeukens. Dus extra accessoires voor in de keuken maken me altijd blij. Soms prop ik de keuken zo vol dat er bijna niets overblijft aan ruimte op het aanrecht. Ik ben dan juist altijd extra blij wanneer ik ook wat hangende accessoires krijg. Wat is een keuken nu zonder een hangende kruiden-rek? Ik zag het keuken-rekje en ik dacht meteen die wil ik ook in mijn eigen keuken! Tikkeltje modern maar ontzettend handig. Natuurlijk is dit niet de enige accessoire er zijn er nog veel meer.

img_Sims4_keukenaccessoires_04

Omdat mijn collega Celine de vorige keer een hele leuke manier had gevonden om alles te showen dacht ik dat doe ik ook! Zo zie je in een oogopslag welke leuke spulletjes er zijn toegevoegd aan je Sims 4 met de Coole Keukenaccessoires pakket. Mijn keuken is er in ieder geval nog gezelliger door geworden. Naast leuke accessoires voor in de keuken zijn er ook een aantal nieuwe kledingstukken toegevoegd voor je Sims. Dus niet alleen de keuken staat er weer hip bij maar ook je sim heeft de keuze uit verschillende leuke outfits om charmant mee in de keuken te staan.

img_Sims4_keukenaccessoires_01

Sam’s conclusie:review_cijfer_8.0
Nu ben ik al een beetje als keukenliefhebber bevooroordeeld maar toch, Coole Keukenaccessoires is gewoon erg leuk. Ja er hadden er voor mij nog wel een aantal meer accessoires bij gemogen maar ik kan nooit genoeg krijgen van nieuwe spulletjes. Iets wat mij altijd vrolijk maakt zijn de grappige gerechten binnen de Sims. Met de ijsmaker word dit ruim beloond door de vele verschillende ijscoupes die je kan vrijspelen.

+ Lekkere ijs-smaken dankzij de ijsmaker.
– Ik wil meer accessoires.

Kopen als je: geen genoeg van ijs kan krijgen en je keuken en garderobe eens wilt opfrissen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.