Zoals de naam al doet vermoeden betreft het hier feestelijke accessoires. In dit pakket heb je leuke nieuwe outfits die je jouw Sims aan kunt laten trekken als ze naar een feestelijke gelegenheid gaan of zelf een feestje geven. Niet alleen bevat het pakket nieuwe outfits, ook nieuwe kapsels, accessoires als oorbellen en schoenen en make-up! De dames zijn beter vertegenwoordigd dan de mannen als het gaat om outfits, maar wat mij betreft is dat niet zo’n probleem, ik besteed veelal meer werk aan het aankleden aan de dames dan de heren.

Er zijn ook nog een aantal nieuwe voorwerpen die je op een feestlocatie kunt gebruiken. Het betreft een tafeltje, stoeltje, bankje, gordijnen, een beeld, barkruk en een bar. Naast deze voorwerpen die je in (beperkte) kleuren aan kunt passen zijn er nog twee voorwerpen die ook voorzien zijn van leuke nieuwe gameplay.

De bankettafel en voedsel-/drinkfontein maken je feest tot een hit! Hongerige gasten kunnen zich storten op de bankettafel met verschillende hapjes die er op staan. Handig om te weten is dat deze zo’n 10 uur goed blijven dus kan je er tijdens een feest een gerust hart op nalaten dat er geen voedselvergiftigingen zullen zijn. De drinkfontein kan je op deze bankettafel plaatsen en is voorzien van chocolade of fruitsap. Als je jouw Sim laat werken aan de vaardigheden in de Mixologie of Koken kunnen ze uiteindelijk ook appelsap of kaas toevoegen. Zo kunnen de feestgangers ook hun hapjes dippen in de chocolade-, of kaas-fontein.

Patricia’s Conclusie:
Leuk pakket met jurken en kapsels voor de dames. Voor de heren is er beduidend weinig aanwezig, maar dat vind ik zelf geen probleem, maar jij misschien wel. De voorwerpen zijn wat magertjes maar de toevoeging van de bankettafel en de fontein zijn wel erg leuk!

+ Jurken voor de dames!
+ Kapsels
+ Accessoires als oorbellen en schoenen
+ Gameplay voorwerpen
– Outfits voor de mannen een beetje karig
– Weinig voorwerpen

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.