Een pakket die door de fans is samengesteld via diverse stem mogelijkheden is het onlangs uitgekomen Wasgoed Accessoires pakket. Centraal staat natuurlijk het wassen, drogen en diverse accessoires die hier bij horen. Nu is het doen van de was niet voor iedereen een fijne bezigheid, is het dan virtueel ook leuk?

Met de komst van een accessoires pakket heb je een handvol aan nieuwe outfits en voorwerpen. Deze zijn voornamelijk door de Sims fans geselecteerd die daar vorig jaar in mee hebben kunnen stemmen. Het proces was in april 2017 gestart waarbij fans konden stemmen over een thema. Al snel hadden de fans gekozen en werd het ecothema geïntroduceerd, een titel moest nog gekozen gaan worden. Er mocht meebeslist worden welke voorwerpen en kleding aan het pakket werden toegevoegd en kreeg het de naam Wasgoed. Zo kwam het nieuwe pakket ter wereld en kan men nu aan de slag met wassen!

In het Wasgoed pakket zitten diverse nieuwe outfits. Voor de kinderen is het erg minimaal voor de jongens en meisjes ieder een trui, de meisjes hebben er dan nog een jurk erbij. De mannen hebben een nieuw kapsel, drie stuks bovenkleding en twee stuks onderkleding. De dames zijn het beste vertegenwoordigd met een vijftal nieuwe tops, een nieuwe broek, nieuwe schoenen, een (superleuke, al zeg ik het zelf) jurk en twee nieuwe kapsels. Maar het oogt wel weer een beetje karig.


De voorwerpen zijn allemaal erg leuk en natuurlijk gericht op de nieuwste kamer die je in je huis toe zult gaan voegen, de waskamer/washok/wasruimte/bijkeuken. Er zijn verschillende voorwerpen die je aan de muur kunt bevestigen, plankjes met wasproducten en kledinghangers erop. Maar ook een rekje waar de strijkplank aan hangt. Natuurlijk mag een waslijn niet ontbreken, wasmiddelen, vloerkleden, wasmanden en wat meubels met een riet/rotan look passen allemaal leuk in het thema.

Je Sims kunnen hun kleren nu dus wassen via de wasmachine of een wastobbe. Ze kunnen het te drogen hangen op de waslijn of in de droger stoppen. Elk voorwerp heeft zo zijn eigen eigenschappen om het hele was-proces leuker of gekker te maken. Je kan aan je was een geur toevoegen, als je een bloem hebt geplukt kan je deze vanuit je inventaris in de wasmachine stoppen. Als je lekker gek wilt doen mik je er gewoon eten bij in en ruikt je ‘frisgewassen’ kleding naar pizza of cup cakes..


Is dit pakket het waard om te kopen? Het mooie van deze accessoirepakketten is dat je een paar items hebt die naar wens zullen zijn en je daarom het pakket aan je collectie toe wilt voegen. Maar om nu te zeggen dat het leuk is om een wasgoed pakket aan te schaffen omdat je het zo leuk vindt om te wassen? Dat is geheel persoonlijk. Op zich is het leuk dat je kunt wassen en dat je het aan de lijn kan laten drogen en dat er zoveel interacties mogelijk zijn. Aan de andere kant moet het je gewoon liggen om dit virtueel te gaan doen.

Patricia’s Conclusie:
Als je hebt meegestemd bij het samenstellen van dit pakket dan is het een set die je zeker aan je collectie toe moet voegen, want dan is het helemaal naar wens toch? Voor mij had het niet per se gehoeven, Sims komen niet meer aan werken toe met al die extra pakketten en leuke voorwerpen die inmiddels al zijn toegevoegd aan de game, hihi! Ik maak er dan nog niet echt gebruik van om mijn Sims ook nog eens te laten wassen, dat vind ik zelf ook niet altijd zo leuk om te doen. Daarnaast vind ik de accessoirepakketten gewoon erg mager met voorwerpen en kleding.

+ Als je moeder de was doet, kan je het vast zelf ontdekken op een ‘veilige’ manier.
+ De voorwerpen om je bijkeuken/washok op te leuken.
+ Interacties met de apparaten.
– Wassen is gewoon niet leuk!
– Weinig kleding voor de Sims.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.