Je hebt vast wel je stem uitgebracht voor een nieuw accessoires pakket voor De Sims 4. De eerste resultaten zijn binnen en er is blijkbaar massaal gestemd voor een ecologisch leven voor De Sims 4. Dit accessoirespakket zal dus in ontwikkeling worden genomen.

Het stemmen over de grafische stijl is ook alweer voorbij. Ik heb hem zelf gemist, dus weet ik niet waar de keuze uit was. Ik laat me dus maar verrassen, al had ik ook weinig te zeggen over het ecologische leven want die had ik volgens mij op een derde plaats staan.

Ecologisch leven Stuff: Maak gebruik van nieuwe technologie voor thuis om je Sim te helpen met de huiselijke taken en om op een ecologisch vriendelijke manier te leven. Denk hierbij onder andere aan (af)wasmachines en zonne-energie.

De eerste twee stemmogelijkheden zijn al geweest en nu moeten we tot 18 mei wachten voor de volgende ronde. In deze ronde mogen we stemmen over de voorwerpen en kleding! Die wil ik niet missen.

Stemmen over het thema (3 – 6 april): selecteer het overkoepelende thema voor het pakket. Elk aspect van het pakket wordt beïnvloed door deze cruciale beslissing.
Stemmen over de grafische stijl (10- 12 april): kies uit de voorgestelde grafische stijlen die als leidraad fungeren voor onze conceptuele vormgevers bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding.
Stemmen over de voorwerpen en kleding (18 – 21 mei): blader door de concepttekeningen die we voor het pakket hebben gemaakt en selecteer je favorieten om ons te helpen bepalen welke objecten en kledingstukken worden toegevoegd.
Stemmen over de onderdelen (23- 26 juni): selecteer de topgameplay-onderdelen die je in het pakket wilt zien.
Stemmen over het icoontje van het Pakket (herfst): bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.
Stemmen over de naam van het Pakket (herfst): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.