Het is de hoogste tijd om even te kijken wat de tussenstand is van een komend Sims 4 Stuff pakket die wij allemaal, als heuse Sims fans, mogen samenstellen. Want zoals het nu lijkt gaan we massaal wassen..

In de eerste ronde mocht iedereen stemmen over het thema van het Stuff pakket en kon kiezen uit:
– Ecologisch leven Stuff
– Starterswoning Stuff
– Arcade Stuff
– Gevaarlijke Accessoires
– Bruiloft Stuff

De ronde waarbij je kon meebeslissen over de kleding en voorwerpen heb ik helaas gemist. Maar er is wel wat concept art op het forum te vinden van een aantal voorwerpen en kleding. Deze kan je natuurlijk ook hieronder bewonderen;

In de afgelopen stemronde kon je kiezen uit vier thema’s en daarvan is ‘de was’ op de eerste plaats geindigd, de andere opties waren;
– Laundry
– Off the Grid
– Food Preserves
– Carbon Conscious

De creatieve geesten gaan dus met dit onderwerp aan de slag met het creëren van wasmachines, drogers, waslijnen en wastobbes. Deze zouden ook echt gebruikt moeten kunnen worden door onze Sims natuurlijk. Binnenkort zullen er ook kapsels gedeeld gaan worden die in het pakket zullen verschijnen.

Er volgen nog twee stemrondes,
* 6 september: meestemmen over het icoon voor de Stuff pack.
* 13 september: meestemmen over de titel van de Stuff pack.

In De Sims 3 waren er ook wasmachines en drogers. Als Sims besloten een andere outfit aan te trekken en je had geen wasmand in de ruimte staan, dan bleef er een hoopje kleding achter. Zo bleef je opruimen..
Persoonlijk vind ik dit wel leuke voorwerpen voor mijn mijn Sims huizen. Kan je het soms net even wat leuker aankleden. De kleding ziet er ook wel leuk uit. Ik ben erg benieuwd ook naar de kapsels. Ik ga het in de gaten houden.

Wat is jouw mening over dit thema voor het zelfgekozen Stuff pack?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.