Het ziet er naar uit dat het team achter De Sims eindelijk gehoor geeft aan de commentaren van spelers over het beperkte aantal beschikbaar huidtinten in de game. Volgens een nieuwsbericht op de officiële website van De Sims, zal er een update voor de basisgame worden uitgebracht, dat van invloed zal zijn op de beschikbare huidtinten. Op 6 oktober zal deze update uitgerold worden voor PC en Mac, en op 10 november zullen de consoles van deze update worden voorzien.

Terwijl het team werkt aan een uitgebreidere selectie van huidtinten, zal de eerste stap zijn om de donkere huidtinten te verbeteren. Dit is vooral van toepassing op PC’s die voorzien zijn van mid en high specificaties. Momenteel zijn deze huidtinten erg vaag en niet heel natuurgetrouw. Daar gaat Maxis dus wat aan doen. Daarnaast gaat het team ook aan de slag met de haarstijlen, om deze meer natuurgetrouw weer te geven in de game. Deze verbetering zal ook inbegrepen zijn bij de update die in oktober uitkomt, maar zal zich eerst beperken tot slechts twee haarstijlen die beschikbaar zijn in de basisgame. Later in december zullen meer haarstijlen geüpdatet worden.

Verder zullen er in  december ook minstens honderd nieuwe huidtinten worden geïmplementeerd in de game, die variëren tot koele, neutrale en warme tinten. Daarnaast brengt deze update ook een geheel nieuwe slider met zich mee, waardoor het makkelijker gaat worden om deze tinten aan te passen. Maxis geeft aan dat er ook geluisterd is naar de feedback omtrent de make-up in de game. Hier zullen in december ook nieuwe sliders aan toe worden gevoegd. Deze geüpdatete aanpassingsopties zullen een geheel nieuw level van controle toevoegen aan het uiterlijk van je Sim.

Meer informatie omtrent deze grote update zal worden bekendgemaakt als we oktober en begin november naderen.

De Sims 4 is reeds verkrijgbaar voor PC/Mac (Origin), PlayStation 4 en Xbox One.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.