Electronic Arts en Maxis beginnen het jaar goed, voor liefhebbers van De Sims 4.  Samen hebben de uitgever en ontwikkelaar een griezelig nieuw accessoirespakket onthuld voor de populaire simulatiegame, namelijk De Sims 4 Paranormaal. In dit nieuwe uitbreidingspakket krijgen spelers talloze nieuwe manieren om te spelen met het leven (na de dood).

In De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket, krijgen Sims te maken met gruwelijke ‘huisgenoten’ in de nieuwe spookhuiskavels die geïntroduceerd worden met de komst van het pakket. Hier worden de nachten verstoord door ondeugende plaaggeesten. Om spoken op te roepen, kunnen Sims nu ook een seance houden. Het spook Guidry kan hen zelfs adviseren over hoe ze comfortabel kunnen wonen in een huis dat geteisterd wordt door een iets te speels spook, die de boel op stelten zet. Daarnaast kunnen Sims ook communiceren met spoken en ze kalmeren, hun huizen zuiveren om ongenode spookachtige gasten de deur te wijzen, of spoken gewoon dag en nacht hun gang te laten gaan.

Het nieuwe accessoirespakket brengt ook een oude bekende met zich mee. Zo kunnen Sims Bothilde de skelet-assisten oproepen voor wat hulp in de huishouding.

Met al dat geklets tegen spoken, zal er ook een nieuwe vaardigheid worden ontwikkeld bij de Sims, namelijk de mediumvaardigheid. Spelers die deze vaardigheid beheersen, kunnen indruk maken op Guidry en zelfs hun Paranormaal onderzoeker-licentie verdienen. Met deze nieuwe licentie kunnen Sims andere, minder paranormaal gevoelige Sims helpen hun problemen met de geestenwereld op te lossen en de rust terug te laten keren in hun huis. Je Sim kan dus een echte spookjager worden en klussen aannemen als freelance paranormaal onderzoeker.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is inmiddels alweer het 18e accessoirespakket voor De Sims 4 en is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor €9,99 voor PC op Origin en Steam, en voor PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de spookachtige onthullingstrailer voor De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.