Super Mario bestaat 35 jaar en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Nintendo doet er naast een speciale release van Super Mario 3D World met als toevoeging Bowser’s Fury nog een schepje bovenop door een speciale Nintendo Switch uit te brengen: de Mario Red & Blue Edition!


We hadden al een Animal Crossing editie en een Pokémon editie van de Nintendo Switch, maar van het absolute Nintendo-icoon was er nog geen versie op de markt gebracht. Gelukkig gaat Nintendo daar in het kader van de 35e verjaardag van onze favoriete loodgieter verandering in brengen. De Nintendo Switch – Mario Red & Blue edition heeft een unieke rode en blauwe kleurencombinatie geheel in de stijl waarin we Mario kennen.

De speciale bundel bevat daarnaast nog meer moois geheel in de Super Mario stijl. De Nintendo Switch zelf is geheel in het rood evenals de joycons. Echter zijn de controller en de polsbandjes blauw gekleurd wat voor een mooi contract zorgt wanneer je niet met het volgende systeem in handheld speelt. De koordjes aan de polsbandjes zijn ook gekleurd, namelijk rood en hebben een geel knopje  voor het aantrekken zodat ze stevig om je polsen zitten. Als extra krijg je er nog een super-gave etui bijgeleverd, om je precious Nintendo Switch veilig in op te bergen, ook geheel in de Super Mario-kleuren met als opdruk de vele iconen die we kennen uit de populaire games.


Hoe de bundel er in zijn totaliteit uit ziet.

In tegenstelling tot eerdere versies van het Nintendo Switch lijkt de basis die enkel in rood is wat saai, zeker als je het vergelijkt met de supervrolijke Animal Crossing-editie met opdruk op de houder en joycons in twee verschillende zachte kleurtjes (zie ook hier). Ideaal had het geweest als Nintendo er een supervrolijke opdruk van Mario himself op had geplaatst om het nét even die extra Mario-dimensie te geven.

Vanaf 12 februari is de speciale Super Mario Nintendo Switch te koop in de (digitale) winkels.

Zou jij de Super Mario- Switch in huis halen?

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.