Er staat een nieuw leven te wachten op een onbewoond eiland hier ver vandaan. Animal Crossing: New Horizons is vanaf 20 maart exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch. En om dat te vieren brengt Nintendo een gelimiteerde Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizon-editie uit. Pas op: deze beelden kunnen als schattig ervaren worden, haha.

Een game waar we lang op gewacht hebben. Het was de bedoeling dat Animal Crossing: New Horizons nog in 2019 zou verschijnen, maar dat haalde Nintendo niet. Dit hadden ze netjes gemeld tijdens een van hun presentaties, omdat ze graag het beste uit de game wilde halen. Daarom werd 20 maart 2020 gekozen als nieuwe release datum. Maar naast deze langverwachte game bracht Nintendo naar buiten dat er een speciale, gelimiteerde Nintendo Switch volledig in Animal Crossing: New Horizons stijl. En wat is ie schattig!

De Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie bevat het systeem met een speciaal design en een downloadcode voor de game. Met deze bundel kunnen spelers geheel in stijl naar het onbewoonde eiland vertrekken. Naast dit unieke uiterlijk bevat de bundel pastelgroene en -blauwe Joy-Con controllers met een witte achterkant, gekleurde polsbandjes en een witte Nintendo Switch-houder die versierd is met beroemde personages Tom Nook en de broertjes Timmy en Tommy.

Bron afbeeldingen: Nintendo

Naast deze geweldige Nintendo Switch-editie verschijnt ook op 20 maart het Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-etui en beschermfolie en het Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons-etui en bijbehorende beschermfolie. Deze etuis beschermen het spelstysteem, zodat je de game overal en zorgeloos mee kunt nemen.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.