Sietske heeft haar liefde in de game Lineage II leren kennen, via een typefoutje, en vanuit Gelderland naar Friesland gehaald om hun leven samen op te bouwen.

Laten we kennis maken met Sietske van 29 jaar die samen met haar Erik in St. Annaparochie in Friesland woont. Momenteel heeft ze geen werk maar is ze wel dol op haken en het spelen van games natuurlijk. Erik is 32 jaar en werkt bij Friesland Campina en is al 11 jaar samen met Sietste. Ze zijn ook nog eens de ouders van een zoontje Christiaan.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Via de game Lineage 2.

Wat deed de vonk overslaan?
Door een typefoutje. Ik had getypt, we hebben al 3 dagen maar dat moest we kennen elkaar al 3 dagen. Sindsdien zijn we samen dus zolang we elkaar kennen hebben we ook al een relatie.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Na een half jaar kwam hij voor het eerst vanuit Gelderland met de trein naar mij toe. Ik had een vriendin meegevraagd voor de zekerheid en we zijn eerst naar de bioscoop en de Febo geweest en toen de rest van de dag in de kroeg gezeten in Leeuwarden. In de loop van tijd ging het zo goed dat ik zwanger raakte en dat het beter was op samen te gaan wonen. Ook omdat het missen en afscheid nemen steeds moeilijker werd. Dus hebben we ons in Gelderland ingeschreven, helaas ben ik die kleine verloren. Dat gebeurde in 2008 en in dat jaar december verloor Erik zijn vader en heb ik een tijd bij hem en zijn moeder gelogeerd om ze te steunen. In december 2009 kregen wij een huis toegewezen met de afkorting van de naam van zijn vader als postcode. Zijn vader heet Willem Gerardus en de postcode was 7071 WG, het kan toeval zijn, maar denk dat hij ons heeft geholpen. Op ten duur werd ik chronisch ziek en kon ik ook geen werk meer vinden en de heimwee werd te groot, dus zijn we eerst particulier gaan wonen hier in Friesland. En hadden we ons ingeschreven bij de woning bouw. Net voor de bevalling van onze zoon moesten we daar uit, omdat het huis verkocht was, 6 weken voor hij geboren werd hebben we gelukkig een huis gevonden.

Spelen jullie nu nog games samen?
We spelen samen Lords mobile op de telefoon en zelf speel ik op Xbox One Farcry en op de PC de Sims 4. Erik speel Assassin’s Creed op de Xbox.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Een uitbreiding van één van de spellen die we al spelen.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Een gezellig avondje met zijn tweetjes zou fijn zijn.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.