We zijn al een week onderweg met allemaal leuke liefde die door en tijdens het gamen is opgegroeid en er is nog meer onderweg. Vandaag maken we kennis met Brenda & Benno die uit Friesland komen en elkaar hebben leren kennen via Unreal Tournament 99.

We maken kennis met dit leuke koppel, waarbij ik toch even wil laten weten dat ik deze dame al best een tijdje ken. We hebben jaren geleden ook samen gegamed.

Maak kennis met Brenda Kooistra – Isik, ze is 32 jaar en is getrouwd met Benno, hij is ook 32 jaar oud! Ze zijn al 6 jaar samen, wonen in Drachten (Fryslan), zijn getrouwd en hebben samen een dochter van 14 maanden oud.

Brenda is vanwege haar ziekte Cystic Fibrosis, afgekeurd. Ze kan hierdoor helaas niet meer werken. Ze heeft voordat ze ziek werd wel zo’n 9 jaar in de Efteling gewerkt en was als vrijwilliger een maatje van iemand, maar momenteel ook niet meer. Benno werkt als assistent accountant. En in hun vrije tijd gaan ze graag uit eten of iets met vrienden doen, waaronder een avondje bordspellen spelen met vrienden.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Via Unreal Tournament 99! En natuurlijk via mIRC (chatprogramma)en TeamSpeak!

Wat deed de vonk overslaan?
Ik werd zonder dat ik het doorhad verliefd op hem, hoe hij sprak, hoe hij was en dat zonder zijn foto gezien te hebben!

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
We spraken af op de laatste Koninginnedag 30 april 2013. Ik ben normaal totaal niet verlegen maar toen hij de deur opende durfde ik mezelf niet eens voor te stellen haha! We hebben heel de dag samen gesproken en gegamed en dat was het eigenlijk wel. wel diepgaande gesprekken!
Na de 1e date kwam er natuurlijk een 2e.. Een 3e.. En ga zo maar door. Ik wilde al snel samenwonen aangezien we al 26 jaar waren en ik weer net terug woonde bij mijn ouders. Binnen 1,5 jaar woonden we samen. Daarna heb ik aangegeven dat ik voor mijn 30e getrouwd te willen zijn, anders ging ik weg (dit meende ik niet maar wilde wel duidelijk maken dat ik graag wilde trouwen!) Op 19 mei 2017 net een maandje voor mijn 30e verjaardag trouwde we. Sinds 4-12-2018 een mooie lieve dochter samen!
We wonen samen en hebben het gezellig en leuk samen, gamen elke avond samen als ons meisje op bed ligt (we zijn niet echt mensen die veel tv kijken) en hebben ook samen een kat FoXii van 5 jaar oud.

Spelen jullie nu nog games samen?
Ja, elke avond online wel samen UT99 samen en apart. Ook spelen we Human Fall Flat, Golf with your Friends, PUBG en zo nog een aantal games.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Voor nu momenteel nog niet, maar we kijken wel vaak naar wat het aanbod is.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Manlief zegt rust, hahahaha en ik wil gewoon lekker samen zijn met mijn gezinnetje, lekker genieten van elkaar.

Wil je nog iets kwijt?
Ja, ik vind het top dat Female-Gamers na zo lange tijd nog steeds zo actief is! Ik leerde jullie kennen in 2004 o.a. via Netgamez2k4 en na al die jaren zijn jullie er gewoon nog steeds, alive and kicking. En dat ook samen met Game Mamas! super en respect!

Foto: eigendom Brenda

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.