Post is leuk om te krijgen, ook wel om te sturen. Met Valentijn kan je degene waar je een oogje op hebt anoniem een kaartje sturen. Als ware Gamers sturen wij natuurlijk een kaartje met een geek of gamer tintje en ik heb een aantal lieve voor je gevonden.

Via Etsy kan je een hoop leuks aanschaffen, zo ook de kaartjes die ik heb gevonden. Je moet er alleen rekening mee houden dat voor enkele kaarten er nog wat reisdagen bij zullen komen voor ze bij jou zijn. Er zitten ook een paar kaarten tussen die je zelf kan uitprinten. Nog nooit via Etsy iets gekocht? Lees dan vooral eens dit artikel, onderaan het artikel staan de linkjes naar de opvolgende stappen om te kopen via Etsy.


Via LanierPrintables

Via MantisArts

Via DarkroomandDearly


Via SmudgeAndSplash

Via YeaOhGreetings

Via 8BitEarrings

Via SweetIngenuity

Via DarkroomandDearly


Via modernhomeprints


Via RandomGeekyDad
Via DarkroomandDearly

Via YellowLemming


Via 8BitEarrings


Via MiniGeekBoutiqueUK


Via HappyFinchStudio


Via modernhomeprints

Banner via: Pixabay

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.