In 2021 gaan we op een road trip in Open Roads! De tassen zijn gepakt, de gordels zijn om, we zijn klaar om een eerste korte blik te werpen op deze tocht met de auto.

Open Roads is van Fullbright, de ontwikkelaar die we onder meer kennen van Gone Home en Tacoma. Op een herfstachtige dag vinden Tess Devine en haar moeder Opal een voorraad aan oude notities en brieven die verborgen waren op de zolder van hun huis. Hints over diepgewortelde familiegeheimen, details over inbraken die al decennia oud zijn en een verloren schat die ergens in de buurt van de Canadese grens zou moeten liggen. Hier willen de dames natuurlijk veel meer over weten en daarom duiken ze er dieper op in en ontdekken een  duister mysterie welke misschien wel beter met rust gelaten had kunnen worden.

Nieuwsgierig als Tess en Opal zijn gaat dat natuurlijk absoluut niet gebeuren…. De dames gaan op avontuur middels een heuse road trip om een reeks aan lang vergeten en verloren familie-herinneringen en gebeurtenissen te ontrafelen en het verleden bloot te leggen. Tijdens hun trip komen ze langs diverse plekken die ze uitgebreid zullen moeten doorzoeken op zoek naar begraven herinneringen. Herinneringen die moeder Opal jaren heeft geprobeerd te vergeten. Niet alleen zullen ze de waarheid waar ze naar op zoek zijn ontdekken, maar ook zullen moeder en dochter elkaar vinden.

Bekijk de teaser trailer hier:

Niet alleen is het verhaal al zeer interessant en zijn de visuals al zeer aangenaam om naar te kijken. Het verhaal bevat tevens medewerking van Keri Russell (The Americans en Star WarsL Rise of the Skywalker) en Kaitlyn Dever (Booksmart en Uncharted 4). Open Roads wordt in 2021 verwacht op diverse consoles en op de PC (Steam).

Copyright © 2020 Annapurna Interactive, All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.