De fans van De Sims 4 kunnen meestemmen over wat het volgende accessoires pakket zal moeten gaan worden. Zo kan je in grote lijnen meebeslissen wat er zal gaan komen. Misschien is het ook een manier om te polsen of er wel interesse is in de andere voorgestelde accessoires…

Deze week kan je stemmen over het thema. Er zijn er vijf voorgesteld en je moet ze in volgorde zetten van je meest favoriete naar de minst favoriete (sleep ze op de juiste plaats). Uiteindelijk zal pas in het najaar het pakket uit moeten gaan komen. Naast het thema, beslis je mee over de looks, de voorwerpen en kleding, welke onderdelen je wilt zien, het icoontje van het pallet en mag je meebeslissen over de naam.

De pakketten waar je uit kan kiezen hebben de volgende thema’s:
– Ecologisch leven Stuff
– Starterswoning Stuff
– Arcade Stuff
– Gevaarlijke Accessoires
– Bruiloft Stuff

img_sims4_accessoires_spelers_kiezen
Stemmen over het thema (3 – 6 april): selecteer het overkoepelende thema voor het pakket. Elk aspect van het pakket wordt beïnvloed door deze cruciale beslissing.
Stemmen over de grafische stijl (10- 12 april): kies uit de voorgestelde grafische stijlen die als leidraad fungeren voor onze conceptuele vormgevers bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding.
Stemmen over de voorwerpen en kleding (18 – 21 mei): blader door de concepttekeningen die we voor het pakket hebben gemaakt en selecteer je favorieten om ons te helpen bepalen welke objecten en kledingstukken worden toegevoegd.
Stemmen over de onderdelen (23- 26 juni): selecteer de topgameplay-onderdelen die je in het pakket wilt zien.
Stemmen over het icoontje van het Pakket (herfst 6 september): bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.
Stemmen over de naam van het Pakket (herfst 13 september): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket.

Welk accessoires pakket zou jij graag willen zien? Breng hier je stem uit: TheSims.com.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “Beslis mee voor de nieuwe De Sims 4 accessoires”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.