Sinds 9 februari is Final Fantasy XV Pocket Edition eindelijk uit. Heb jij hem nog niet gescoord en wil je meer weten?! Lees dan verder!
Het was een kwestie van tijd dat Final Fantasy XV ook uit zou komen als mobiele game in de App Store, Google Play Store en de Amazon App Store. Kan jij de game ook spelen?! Deze Final Fantasy game is beschikbaar voor de iPhone en iPad met iOS 11.1 of nieuwer . Android apparaten met software 5.0 en hoger en apparaten met Amazon Fire HD 10 (2017). Later dit jaar zal Final Fantasy XV Pocket Edition ook verschijnen voor de Windows 10-apparaten en tvOS. Check de officiële website voor meer informatie.

We zijn ondertussen wel bekend met het verhaal van Kroonprins Noctus en zijn broeders. Dan blijft de vraag, wat is er in deze game voor nieuws? De game is verdeeld in tien episodes, waarvan episode één gratis is en episodes twee tot en met tien los en als bundel verkrijgbaar zijn.

Het verhaal: Om de vrede te bewaren tussen de twee naties, Nilfheim en Lucis. Moeten Lady Lunafreya van Tenebrae en kroonprins Noctis van Lucis trouwen. Wat kroonprins Noctis nog niet weet is dat hem een reis te wachten staat en niet zomaar een.

Afbeelding Bron:  https://www.facebook.com/ffxv/photos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.