GreedFall, de geliefde fantasy role playing game van Spiders Studio en Focus Home Interactive, wordt binnenkort voorzien van een Gold Edition. Deze bundel zal naast de basisgame ook een nieuwe uitbreiding bevatten, genaamd The de Vespe Conspiracy. Daarnaast maakt de game ook zijn debuut op de nieuwe generatie consoles,  namelijk de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Hierbij zal de GreedFall voorzien worden van verbeterde 4K UHD-beelden, snellere laadtijden en verbeterde prestaties.

In GreedFall kruipen spelers in de huid van De Sardet; het neefje (of nichtje, als je voor een vrouwelijk personage hebt gekozen) van de prins. De game begint in het havenstadje Serene, welke wordt geteisterd door een ziekte, genaamd de Malichor. Moederlief leidt ook aan deze ziekte en gelooft heilig dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn; ze stuurt je de wijde wereld in, om op zoek te gaan naar een geneesmiddel. Deze zou te vinden zijn op het eiland Teer Fradee. Je gaat uiteraard niet alleen op pad; het is mogelijk om maximaal twee Companions aan jouw zijde te hebben. 

De verhaaluitbreiding The de Vespe Conspiracy brengt een gloednieuw avontuur met zich mee, binnen de onbekende gebied van Teer Fradee. Spelers zullen nieuwe vijanden tegenkomen, zich kunnen uitrusten met nieuwe gear en van een uitgebreid verhaal kunnen genieten dat verder borduurt op dat van GreedFall. In de uitbreiding zullen spelers zich door een doolhof aan leugens, manipulaties en geheimen moeten navigeren en een geniepige samenzwering moeten ontrafelen, die de machtsverhoudingen dreigt te verstoren.

Op 30 juni zullen GreedFall: Gold Edition en The de Vespe Conspiracy uitgebracht worden voor PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Voor eigenaren van de PS4- en Xbox One-versie zullen er gratis upgrades en save file compatibiliteit beschikbaar zijn.

Benieuwd naar wat wij van GreedFall vonden? Lees dan hier onze review.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.