Zo’n drie maanden geleden werd dan eindelijk Phantom Liberty, de eerste uitbreiding van Cyberpunk 2077, aangekondigd. Dit deed CD Projekt RED tijdens een speciale aflevering van Night City Wire. Inmiddels heeft de Poolse ontwikkelaar tijdens The Game Awards een tweede teasertrailer gepresenteerd, waarin we nog meer te weten komen over Phantom Liberty. Zo gaat de acteur Idris Elba één van de nieuwe personages spelen, die we tegenkomen in de uitbreiding.

Idris Elba (bekend van Luther, Fast and Furious: Hobbs and Shaw, Sonic The Hedgehog 2 en The Suicide Squad) gaat de rol van Solomon Reed vertolken. Hij is een New United States of America agent en blijkbaar de enige persoon die spelers genoeg kunnen vertrouwen om hen te helpen bij hun onmogelijke missie waarin spionage en overleven centraal staan. Uiteraard is Keanu Reeves ook weer van de partij in de uitbreiding, als de rockende terrorist Johnny Silverhand.

Screenshot uit de teasertrailer

De teasertrailer laat verder ook nieuwe gameplaybeelden zien van de uitbreiding.

Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, maar de uitbreiding staat momenteel gepland voor een release in 2023.

Cyberpunk 2077 is een open-wereld-game, dat actie en avontuur combineert. De game speelt zich af in het futuristische Night City, een megalopolis dat geobsedeerd is door macht, glamour en lichaamsmodificatie. Jij speelt V, een huurling die uit is op een unieke implantaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid zou zijn. Je krijgt de mogelijkheid de cyberware, vaardigheden en speelstijl van jouw personage aan te passen en de grote stad te verkennen, waarin jouw keuzes het verloop van het verhaal beïnvloeden, alsook de wereld om je heen.

De game is verkrijgbaar voor PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De uitbreiding is echter enkel aangekondigd voor de nieuwe generatie consoles, namelijk PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Bekijk hier de nieuwe teasertrailer voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.