Het is alweer december! Het jaar is voorbij gevlogen en Netflix heeft ons flink wat pareltjes voorgeschoteld afgelopen jaar. Gelukkig gaat het release-geweld ook in december door, want ook deze maand komt er weer genoeg nieuws voorbij, waaronder natuurlijk heel veel kerstfilms.

November was een drukke maand met grote releases. Onder meer Blockbuster, Marokkaanse Bruiloft, the Crown, 1899 en One of Us is Lying stonden op het programma. De allergrootste klapper was toch wel Tim Burton’s Wednesday. Laatstgenoemde is wellicht wel de grootste Netflix-hit van het jaar.

Op naar december dan maar, want tijdens de donkere en koude dagen moet er toch ook genoeg gebinged worden. We nemen weer de nodige tips met je door.

Troll
Deze Noorse film staat al sinds 1 december op Netflix en heeft al flink wat kijkers aan zich weten te binden. Een paleontoloog dient te voorkomen dat een trol een enorme ravage aanricht. Een absolute kijktip!

Alice in Borderland: seizoen 2
Het eerste seizoen van Alice in Borderland was een behoorlijke verrassing. Één grote Escape Room waarin met de dood gespeeld werd. Dat er een seizoen 2 komt is toch enigszins verrassend. Seizoen 2 verschijnt op 22 december.

The Witcher: Blood Origin
We moeten het dit jaar even zonder een nieuw seizoen van the Witcher doen, maar gelukkig krijgen we het eerste seizoen van the Witcher: Blood Origin. Dit verhaal speelt zich 1200 jaar eerder af en belooft eveneens een hoop kijkers te trekken. Blijf met kerst maar thuis, want vanaf 25 december zie je het eerste seizoen.


The Recruit
Deze serie belooft enorm spannend te worden. Vanaf 16 december volg je een jonge advocaat van de CIA die halsoverkop beland in een gevaarlijke wereld van spionage.

Matilda the Musical
Wie is er niet groot geworden met de film Matilda. Stiekem wilden we allemaal wel een beetje Matilda zijn. De hit van Roald Dahl is terug in een musical-versie en die zie je vanaf 25 december.

Guillermo del Toro´s Pinokkio
Een moderne versie van het klassieke sprookje. Pinokkio komt tot leven dankzij de Oscar-winnende regisseur Guillermo del Toro. Vanaf 10 december te zien.

Sonic Prime
Sonic viert dit jaar zijn verjaardag en daar hoort ook een animatie-serie bij. Vanaf 15 december barst de explosieve strijd met dr. Eggman los waarin Sonic probeert zijn vrienden en de wereld te redden.

Meer interessant kijkvoer: Emily in Paris: seizoen 3 vanaf 19 december, de serie waar enorm veel om te doen is: Harry & Megan is te zien vanaf 8 december of de super-schattige animatie met een kuikentje genaamd Gudetama vanaf 13 december. Natuurlijk kun je ook genieten van de vele nieuwe kerstfilms als Who Killed Santa?, I Believe in Santa, Familie Claus 3 of How to Ruin Christmas.

Kortom: we komen deze koude en donkere maand absoluut wel door met al deze mooie releases. Fijne feestdagen en volgend jaar komen we weer met fijne Netflix-tips!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.