Tijdens een speciale aflevering van Night City Wire, een show dat volledig in het teken staat van Cyberpunk 2077, heeft de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED de naam en trailer voor de uitbreiding van Cyberpunk 2077 aangekondigd, alsook meer details over de aankomende serie Cyberpunk: Edgerunners en de Edgerunners update voor de game. De uitbreiding gaat Phantom Liberty heten.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty werd als afsluiter van Night City Wire bekendgemaakt door Game Director Game Amatangelo. Daarbij werd alvast een klein tipje van de sluier onthuld door middel van een teasertrailer. Amatangelo heeft tijdens de onthulling ook bevestigd dat de uitbreiding een aantal nieuwe personages zal introduceren, waarmee hoofdpersonage V in aanraking mee zal komen op een geheel nieuwe locatie in Night City.

Na het laten zien van de trailer werd er een videobericht van Keanu Reeves getoond, waarin hij verklapte dat hij opnieuw in de huid kruipt van Johnny Silverhand voor de uitbreiding. Verder is er nog vrij weinig bekend over de uitbreiding.

Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, maar de uitbreiding staat momenteel gepland voor een release in 2023. Opvallend is dat de uitbreiding enkel is aangekondigd voor de nieuwe generatie consoles, namelijk PlayStation 5, Xbox Series X/S en natuurlijk PC.

Naast de uitbreiding werd ook bekendgemaakt dat de Edgerunneres update, ook wel bekend als Patch 1.6, inmiddels live is. De update is gebaseerd op de aankomende animatieserie Cyberpunk: Edgerunners. De serie is vanaf 13 september via Netflix te bekijken.

Cyberpunk 2077 is een open-wereld-game, dat actie en avontuur combineert. De game speelt zich af in het futuristische Night City, een megalopolis dat geobsedeerd is door macht, glamour en lichaamsmodificatie. Jij speelt V, een huurling die uit is op een unieke implantaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid zou zijn. Je krijgt de mogelijkheid de cyberware, vaardigheden en speelstijl van jouw personage aan te passen en de grote stad te verkennen, waarin jouw keuzes het verloop van het verhaal beïnvloeden, alsook de wereld om je heen.

De game is verkrijgbaar voor PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Bekijk hier de teasertrailer voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty:

Benieuwd naar de complete uitzending van Night City Wire? Bekijk deze dan hier:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.