Het heeft even mogen duren, maar de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt komt er dan toch eindelijk aan. CD Projekt RED heeft in een persbericht aangekondigd dat The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition op 14 december zal worden uitgebracht op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Met de moderne PC hardware en de kracht van de nieuwe generatie consoles in het achterhoofd, zal de aankomende release van deze next-gen versie boordevol visuele, prestatie en technische verbeteringen zitten. Denk hierbij aan ondersteuning voor ray tracing, snellere laadtijden op consoles en een aantal ge√Įntegreerde mods. Daarnaast zal de game ook worden voorzien van aanvullende content, dat gebaseerd zal zijn op The Witcher series van Netflix.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition zal beschikbaar zijn om digitaal aan te schaffen voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S, waarbij alle gratis DLC’s en beide uitbreidingen Hearts of Stone en Blood en Wine zijn inbegrepen. Bovendien zal er ook een gratis next-gen update beschikbaar zijn voor iedereen die de game al in zijn of haar bezit heeft voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Momenteel zal de game alleen nog digitaal aan te schaffen zijn, maar een fysieke editie staat in de planning en wordt op een later moment aangekondigd.

In aanvulling op de next-gen release, zullen de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch versies van The Witcher 3: Wild Hunt nog een update krijgen, waarbij de game van verschillende toevoegingen en verbeteringen wordt voorzien, waaronder de Netflix content.

Meer updates omtrent de next-gen update zullen gaandeweg worden onthuld. Er staat in ieder geval een livestream op Twitch gepland, waarbij de Poolse ontwikkelaar nieuwe gameplaybeelden zal tonen van de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt.

Momenteel is CD Projekt RED ook druk bezig met de remake van de allereerste The Witcher game.

Meer weten over The Witcher? Lees dan hier ons artikel The Witcher: een introductie voor nieuwe fans.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.