Ontwikkelaar Zeth en uitgever Assemble Entertainment hebben met trots aangekondigd dat de schattige role playing game Bound By Blades vanaf vandaag beschikbaar is voor PC (via Steam en GOG). De game zal later in 2023 ook worden uitgebracht op de Nintendo Switch en mobiele apparaten (iOS en Android).

In Bound By Blades kiezen spelers één van de drie hoofdpersonages en bepalen ze of ze boze vijanden in hun eentje aangaan, of samen met een vriend in de online co-op-modus, om zo het land van Ashmyr te redden van een opkomend kwaad.

De fantasy setting zal gepaard gaan met een schattige personages en getailleerde omgevingen, waarin spelers een aantal nieuwsgierige en vriendelijke NPC’s kunnen tegenkomen. Naast de gezellige sfeer, zal Bound of Blades ook traditionele role-playing-game-elementen bevatten, waarbij de nadruk wordt gelegd op het craften, looten, upgraden van gear en het betoveren van wapens en bepantsering.

Versla enorme monsters door gevaarlijke gevechten aan te gaan, leer hun manoeuvres en overwin door middel van jouw favoriete speelstijl. Spelers kunnen daarbij gebruikmaken van 30 unieke wapens en een tal van speciale manoeuvres, zoals snelle en sterke aanvallen, combo’s en unieke combo finishers.

Bound By Blades wil zich onderscheiden van andere boss-rush-RPG’s, door laagdrempelig te zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen en spelers kunnen gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen om zelfs de meest uitdagende gevechten minder intimiderend te maken en juist meer bevredigend. Daarnaast is de game ontworpen voor spelers van elk niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om op dit avontuur te gaan.

Bound By Blades is vanaf vandaag beschikbaar op Steam en GOG en is op het moment van schrijven aan te schaffen met 10% korting om de lancering te vieren.

De game zal in 2023 ook worden uitgebracht op de Nintendo Switch en mobiele apparaten zoals iOS en Android.

Bekijk hier de trailer voor Bound By Blades:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.