Schiet er op los in Action Shooter From Space! Een familie-vriendelijk shooter waarin je bergen roze monsters overhoop knalt en de aarde bevrijdt van een Alien invasie in een post-apocalyptische wereld. De game verschijnt op 29 september voor de PC, Stadia en de Nintendo Switch.

Het is geen kauwgomballen leger, maar het is een eindeloze invasie van roze aliens die onze aarde proberen over te nemen. Genoeg gepraat, pak je uitrusting, want jij bent nodig om dit roze ongedierte uit te roeien. Er is maar één missie: de aarde bevrijden van deze invasie aan roze monsters.

In de zowel solo als co op familie-vriendelijke actie shooter gebruik je buitengewone wapens, alles wat mogelijk is om deze roze monsters een koekje van eigen deeg te geven. Zowel jong als oud kan zich reuze vermaken met From Space. Doordat je speelt met tot wel vier spelers tegelijk was het strijden tegen een apocalyps nog nooit zo leuk.

Hoe zo’n alien invasie er nu exact uitziet zie je in de trailer:

Remco de Rooij van Triangle Studios maakt er een missie van om games te maken die plezier bieden voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring.

Wanneer je dapper genoeg bent dan kun je solo proberen te strijden, maar je kunt altijd vrienden uitnodigen om deze missie aan te gaan. Online kun je een squad van maximaal vier personen vormen. Dankzij de vele wapens, waaronder Rocket Launchers, Miniguns en Vlammenwerpers kun je iedere roze alien aan. Maak je eigen ideale wapenarsenaal en schiet er op los. Ieder karakter die je kiest heeft zijn / haar eigen skill met eigen vaardigheden en wapens. Niets houdt je dus tegen om deze roze invasie te stoppen!

From Space is vanaf 29 september beschikbaar voor de PC (Steam), Stadia en Nintendo Switch.            

© Curve Games
© Triangle Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.