Uitgever Curve Games en ontwikkelaar Triangle Studios hebben bevestigd dat hun langverwachte multiplayer actieshooter From Space op 3 november uit zal komen op PC (Steam) en Nintendo Switch.

From Space is een co-op actie-shooter, geschikt voor heel de familie. Spelers krijgen de opdracht om de aarde te redden van een enorme horde aan roze aliens. De game zou laagdrempelig zijn en een speelse co-op-ervaring moeten bieden. From Space is dus geschikt voor jong en oud. Hoewel de game vooral gepromoot wordt als multiplayer shooter, kan je de game ook solo spelen, mocht je liever zelf de roze alientjes willen neerknallen.

Speel je de game met anderen, dan maken spelers teams van maximaal vier spelers en kan er gekozen worden uit een gevarieerd arsenaal aan superwapens. Denk hierbij aan raketwerpers, miniguns en vlammenwerpers. Spelers ook gebruikmaken van tactische items, zoals granaten en mijnen, en de hordes vertragen met prikkeldraad. Elk speelbaar personage heeft daarnaast ook eigen, unieke vaardigheid en wapens tot zijn beschikking. Gaat jouw personage een level omhoog, dan kun je speciale extra’s vrijspelen. Hiermee kun je de kunst van het vernietigen van vijanden steeds beter onder de knie krijgen. Deze extra’s zijn overigens ook onderling te wisselen, binnen je team.

Curve Games is een onafhankelijk label dat samenwerkt met ontwikkelaars van over de hele wereld, om zo het beste te bieden wat betreft interactieve entertainment. Hun catalogus is divers en bestaat uit games als For The King, Bomber Crew, The Ascent en Lawn Mowing Simulator.

Triangle Studios is een onafhankelijke ontwikkelaar, waarbij de nadruk ligt op het creëren van games die leuk zijn voor iedereen, ongeacht de leeftijd, level of vaardigheidsniveau. Het team is gespecialiseerd in het maken van eigenzinnige, grappige en luchtige scenario’s, die voor memorabele ervaringen moeten zorgen.

From Space is al te wishlisten op Steam en zal daar zelfs al een paar daagjes eerder beschikbaar zijn, namelijk 29 september. De officiële releasedatum is echter 3 november, ook voor Nintendo Switch.

About LisaCooper91

Gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.