Game of the Year op de Game Award, Best Family Game op de Game Awards, Best Multiplayer Game op the Game Awards, Game of the Year op D.I.C.E. Awards, Best Multiplayer Game op BAFTA, Outstanding Achievement in Game Design op D.I.C.E. Awards, Best Original Property op BAFTA en Best Design op de Game Developers Choice Awards. Dit zijn natuurlijk niet zomaar prijzen die je in de wacht sleept. We hebben het niet zomaar over een game, we hebben het over It Takes Two en deze prachtgame komt eindelijk naar de Nintendo Switch.

De aankondigingstrailer zie je hier:

Een betere beleving van het coöp-genre bestaat er waarschijnlijk niet, want dit is echt de crème de la crème in het coöperatieve genre. Dankzij Turn Me Up Games kun je spelen met een tweede set Joy-Cons, een gamepad of door twee Switch-consoles te koppelen. Dankzij de Friend’s Pass kun je zelfs met iemand spelen die de game niet in bezit heeft.

Met de port van Turn Me Up Games, een ervaren studio die gespecialiseerd is in Nintendo Switch-games, kunnen spelers in de lokale co-op van It Takes Two duiken met een tweede set Joy-Cons, een gamepad of door twee Switch-consoles te koppelen. Spelers die de game bezitten kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass*. Daarnaast kan het verhaal over een relatie die onder druk staat worden beleefd met nieuwe voice-overs in het Japans, Frans, Duits en Spaans, en ondertiteling in meerdere talen.

Voor diegene die alles rondom It Takes Two gemist hebben nog even een samenvatting: Cody en May zijn veranderd in poppen door een magische spreuk. Ze moeten de liefde voor elkaar opnieuw ontdekken en doen dat door belachelijke en hilarische uitdagingen aan te gaan. Op hol geslagen stofzuigers, gladde liefdesgoeroes, een leger eekhoorns, niets is te gek en het is allemaal fantastisch. Steeds opnieuw wordt je verrast met de meest bizarre dingen. Aan jullie om het gebroken huwelijk van Cody en May te redden.

Op 4 november 2022 komt It Takes Two eindelijk naar de Nintendo Switch. Deze game is voor iedereen een must-play!

© Hazelight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.