Een schokkende onweersbui teistert het Franse stadje Sainte-et-Claire. Lila de muis en Lumion de spirit guardian komen hierdoor samen en vormen bondgenoten. Hun taak? Het evenwicht in hun schilderachtige dorpje herstellen. Dat is waar de game the Spirit and the Mouse om draait.

Muis Lila heeft een heel groot hart en bezit bijzondere nieuwe krachten om haar te helpen om het evenwicht in Sainte-et-Claire te herstellen. De lichten dienen opnieuw te branden in dit hartverwarmende avontuur waarin je bevriend raakt met elektrische geesten genaamd Kibblins.

Bekijk de prachtige trailer hier:

Zoals je in de trailer hebt kunnen zien hebben we het hier over een prachtige Indie-game vol met puzzels. De puzzels zorgen ervoor dat het licht opnieuw gaat schijnen in het kleine Franse stadje. Een heerlijk avontuur waarin je als muis zijnde ieder hoekje en gaatje onderzoekt om je doelen te voltooien en items te verzamelen en de mensen in nood weer blij te maken. Luister stiekem naar wat de dorpelingen te vertellen hebben en vind de Kibblins om de elektriciteitsproblemen op te lossen. Werk samen met de Spirits en beland uiteindelijk bij het einddoel om Lumion weer terug thuis te brengen.

Voltooi missies en speel schattige mini-games met de Kibblins. The Spirit & the Mouse zal het licht opnieuw doen aanwakkeren. The Spirit & the Mouse is nu verkrijgbaar via PC (Steam, GOG en Epic Games Store) en voor de Nintendo Switch.

© Armor Games Studios
© 2022 – Alblune S.E.N.C – All rights reserved

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.