De scholen zijn weer begonnen en dan moet er vaak een nieuwe garderobe komen voor de kinderen. Nieuwe broeken om te slijten, rokken om mee te zwieren en truien voor de koudere dagen. Maar ouders of de mensen zonder kinderen willen ook wel wat nieuws. Niet getreurd, want er komen twee nieuwe Kits aan die daar voor gaan zorgen.

Laten we beginnen met de kleintjes, want voor hen is er vanaf 1 september de Kleine Kleertjes Kit. In deze Kit krijgen de kids een bult nieuwe outfits om te dragen naar school, de speeltuin of gewoon lekker thuis. Op onderstaande afbeelding zie je al een voorproefje van de verschillende nieuwe kledingstukken in deze kit. Ik zie nieuwe truien, een t-shirt met vest, lange broeken, korte broeken en een zwierige jurk. Waar ik vooral op hoop is ze allemaal goed te combineren zijn met elkaar of met al bestaande kledingstukken. Ik zie ook nieuw schoeisel en dat is ontzettend nodig voor alle Sim kids. Kom maar door met die nieuw gevulde kledingkast! De Sims Kleine Kleertjes Kit is nu beschikbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Dan willen de volwassenen natuurlijk ook nog wat nieuws en dat krijgen ze met de Woestijn Luxe Kit. Met deze Kit kun je je huis en tuin omtoveren tot een oase en van rust. Met aardse, zachte en neutrale kleuren, maak je van iedere tuin een paradijs. De afbeelding laat een moderne vuurkuil zien met een bar, bijbehorende barstoelen, een nieuwe barbecue en zelfs een mooie nieuwe openhaard. Alles om je tuin helemaal te verbouwen, al zou ik er zelf nog wel wat planten aan toevoegen om al het bruin en beige wat in evenwicht te brengen. De Sims 4 Woestijn Luxe Kit is verkrijgbaar vanaf 14 september voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.