De meteorologische zomer is weer ten einde en de dagen beginnen langzaamaan weer korter te worden. Met de koudere dagen weer op komst is er natuurlijk niets leukers dan volop bingen. Netflix blijft nieuwe content bieden en ook in september kun je weer flink wat aan je binge-lijst toevoegen.

In augustus heb ik persoonlijk weer vele uitstapjes gemaakt naar andere streamingsdiensten, maar ook op Netflix heb ik toch weer het een en ander weggewerkt. Films Wedding Season, Cleveland Abduction, Look Both Ways en Luizenmoeder – de Film stonden op het programma. Wat betreft series was het de beurt aan Never Have I Ever – seizoen 3, Echoes en Lost Ollie. Er zijn betere Netflix-maanden geweest, maar met het prachtige weer van de afgelopen periode is het natuurlijk heerlijk om buiten te zitten.

Op naar september, welke parels kunnen we verwachten?

Blonde
Aan Ana de Armas de eer om in de huid te kruipen van de iconische Marilyn Monroe. In de ogen van de meeste mensen kwam Norma Jeane Mortenson over als een enorm krachtig persoon. Achter de schermen verliep het één en ander toch minder rooskleurig. Vanaf 28 september te zien op Netflix.

Do Revenge
Netflix-sterren duiken steeds vaker op in andere series. In Do Revenge zie je cast-leden van Riverdale en Stranger Things. In de serie wordt er wraak genomen op pestkoppen. De film is te zien vanaf 16 september.

Heartbreak High
Ken je de serie uit de jaren 90 nog? De serie speelde zich af op de Australische school Hartley High. Netflix komt met een remake op de proppen die vanaf 14 september te zien is.


The Empress
Een serie gebaseerd op het leven van de Oostenrijkse keizerin Sissi. Een wereld vol intriges en spanningen aan het Weense hof. Te zien vanaf 29 september.


Yesterday
Deze film draait al wat jaartjes mee, maar is absoluut het kijken waard. In Yesterday herinnert niemand zich meer de legendarische Beatles op één persoon na. Die wordt dankzij de muziek een ware popsensatie. Te zien vanaf 13 september.

Bee and Puppycat
Een bijzondere animatieserie waarin Bee en haar pluizige kat de hoofdrol spelen. Op een betoverd magisch eiland beleven ze vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.
Te zien vanaf 6 september.

Thai Cave Rescue
Een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal, namelijk die van een groep jonge voetballers die vast komen te zitten in een grot. Het komt tot een wereldwijde reddingsmissie om alle jongens veilig uit de grot proberen te redden. Te zien vanaf 22 september.

Nog meer nieuws? Kijk dan Kobra Kai – seizoen 5 vanaf 9 september, Fate: the Winx Saga – seizoen 2 vanaf 16 september en een hele berg Ivy + Bean vanaf 2 september. Scandinavische krimi in Entrapped vanaf 8 september, de waargebeurde crime-docu Sins of Our Mother vanaf 14 september of de spannende serie over een sekte Devil in Ohio vanaf 2 september.

Wat ga jij deze maand allemaal bingen?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.