Farm-games blijven altijd een succes-verhaal. De grootste in het genre blijven toch wel Animal Crossing, Harvest Moon en Farm Together. Uiteraard zijn er nog tig andere voorbeelden te noemen en het aanbod wordt alleen maar groter en groter. In Life in Willowdale gaan we ook flink farmen op de boerderij en tegelijkertijd het dorpje zelf redden.

Welkom in Willowdale, in het eens zo levendige dorpje heerst op dit moment chaos. Waarom? Omdat Penny, de zakelijke dochter van de burgemeester niet heel erg dol is op het platteland en het vredelievende dorpje wil veranderen in een modern toeristenoord. Het gevolg? De dieren krijgen geen aandacht meer en de dorpsbewoners zullen zich niet meer thuisvoelen in hun eens zo prachtige en rustige dorpje. Tijd om hier een stokje voor te steken, want jouw oom, de burgemeester van Willowdale heeft jouw hulp dus dringend nodig om Willowdale te reden. Zet een levendige boerderij op, bouw gebouwen in het dorp en sluit vriendschappen met de schattige bewoners. Breng ook de dieren terug naar het dorp en zorg dat zij zich opnieuw thuisvoelen op de boerderij. Ga op avontuur en ontdek het verrassende, maar prachtige leven in Willowdale.

Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk dan hier de trailer:

Zoals je ziet lijkt het er op dat de doorgewinterde farmer hier de nodige uurtjes aan kan spenderen, maar ook de jonkies in het genre kunnen op een plezierige manier kennismaken met het leven op de boerderij. Iedereen is in ieder geval welkom in Willowdale, mits je natuurlijk helpt met de farming-missie.

Life in Willowdale: Farm Adventures verschijnt op 27 september voor de Nintendo Switch en PC (via Steam), en een PlayStation 4 en PlayStation 5- release verschijnt vervolgens op 18 oktober.

© 2022 Life in Willowdale: Farm Adventures. 
© Mindscape 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.