In Moving Out gingen we verhuizen. Iedereen die niet zelf met meubels en apparatuur wilde slepen huurden hier de F.A.R.T.S. voor in. Inmiddels zijn er weer genoeg aanmeldingen binnengestroomd van nieuwe huishoudens die ook liever geen omkijken hebben naar het verhuizen. Hoewel… of er zo netjes met je spullen wordt omgegaan is een tweede natuurlijk.

Moving Out was een regelrechte hit. Coöperatief ga je in diverse huizen binnen een bepaald tijdsbestek spullen in de verhuiswagen gooien. Dit gooien is vrij letterlijk genomen, want televisies werden achter je aangesleept, banken pleur je op andere spullen in de wagen. Zolang het er maar in zit is alles best. Team 17 heeft nu een opvolger van dit hilarische spel aangekondigd onder de noemer Moving Out 2!

Bekijk hier de trailer van Moving Out 2 waarin Smooth Moves’ Furniture Arrangement and Relocation Technicians (F.A.R.Ts) op zoek is naar nieuw personeel:

Zoals je ziet was solliciteren nog nooit zo makkelijk, vrijwel iedereen is aangenomen. In Moving Out 2 is het ook mogelijk om online een verhuismaatje te vinden om het verhuizen te vergemakkelijken. Daar is dan ook alles mee gezegd, want de locaties zijn bizar en de uitdagingen zijn dodelijk. Er zijn tig van karakters die vrijgespeeld kunnen worden in de meer dan 50 nieuwe levels en uitdagingen die beschikbaar zullen zijn bij release.

Ook solo is het mogelijk om te verhuizen, maar in deel 1 is al gebleken dat dit niet het allergrootste succes is. De kracht zit hem namelijk echt in het coöperatief spelen. Ondanks dat de online mogelijkheid een fijne welkomer is, is er toch echt niets leuker dan lachend, gierend en brullend vanaf dezelfde bank te spelen. We gaan het echter zien, want Moving Out 2 verschijnt in 2023 voor de PC, PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch™. Heerlijk chaotisch vanaf de bank met je game-partner verhuizen.

© Team 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.