Alle hens aan dek! Het is tijd voor een heus vis avontuur. Al eerder hebben we op deze site aandacht besteed aan de game Dredge (hier terug te lezen), maar nu is er een release-datum in zicht én kun je alvast een voorproefje nemen met een demo op de Nintendo Switch. Schip Ahoy!

De woeste wateren kunnen alvast getest worden met een demo voor het onheilspellende vis avontuur waarbij je je plekje aan boord al voor de release kunt claimen. Echter is deze demo alleen beschikbaar in de Nintendo e-Shop voor de Nintendo Switch. De overige consoles zullen het moeten doen met de gloednieuwe pre order trailer die je hier kunt zien:


Waar Dredge nu precies om draait, en wat je exact kunt verwachten? Allereerst dient er een mysterie ontrafelt te worden. Met je schip passeer je diverse eilanden en deze eilanden hebben ieder hun eigen mysterieuze bewoners, mythen en natuur. Op open zee ga je op zoek naar verborgen schatten en ga je op diverse missies. Om zeldzamere vissen en waardevolle schatten te kunnen vangen kun je je schip upgraden. Je vondsten kun je aan de lokale bevolking verkopen en zo extra inkomsten vergaren om in je schip te stoppen. Wees echter wel op je hoede na het donker, want alleen dan is de zee voor echte dare-devils.

Dredge verschijnt op de PC via Steam en GOG en is nu beschikbaar voor pre-order. De digitale versie is ook al te pre-orderen voor de Nintendo Switch, PlayStation en Xbox. Daarnaast verschijnt er ook een fysieke deluxe edition bij een beperkt aantal winkels. Deze deluxe editie bevat, naast de game, ook een poster, een artbook en sticker set, een digitale soundtrack en diverse items om je vis avonturen een mooie kick-start te geven. De boot zal uitvaren op 30 maart 2023.

Durf jij het avontuur aan en zet je alvast koers naar de open zee?


© Team 17
© Black Salt Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.