Het is vandaag 21 maart, dat betekend LENTE!! Ondanks dat het maart is en hij nog wel eens zijn staart roert, of dat april doet wat die wil, beloofd het meer licht en een voorbode op warmere dagen. In de avonden is het weer iets langer licht maar toch wil je het zelf binnen nog even gezellig maken. Daarom heb ik wat leuke lampen om je interieur wat op te leuken!

Een good old fashion Lava lamp! Naast dat hij licht geeft kan je uren naar de bubbelende bolletjes lava kijken. Hij is er in verschillende kleuren, maar hoe gaaf is deze kleur? Werkt op het netstroom.
€34,95 – Lavalamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Je houdt van ze of je haat ze, Minions! Leuk voor op een gamekamer of slaapkamer van de kinderen? Je bent in elk geval niet meer alleen met Stuart aan je zijde. Je hebt 2 AAA- batterijen nodig die niet zijn inbegrepen.
€21,95 – Minion lamp ~ Ditverzinjeniet.nl

Leuk Level UP lampje voor een verjaardag, of gewoon om je te stimuleren een positieve dag te gaan hebben. Werkt op 3 AAA-batterijen, die je los moet aanschaffen.
€17,95 – Level UP lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


GAME OVER!! Hoewel dit natuurlijk niet heel positief klinkt, is dit wel een hele leuke lamp. De kleuren kunnen namelijk veranderen. Er zijn drie lichtstanden; één kleur, in elkaar overlopen of dat hij reageert op muziek! Hoe gaaf zijn dan deze 8-bit letters?
€27,95 – GAME OVER lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Eigenlijk is het gewoon een reclamelamp, dit Marvel exemplaar. Leuk voor op je bureau of nachtkastje. Zeker een musthave voor Marvel liefhebbers. De lamp werkt op USB, kabel is meegeleverd, of op drie batterijen, deze zitten er niet bij.
€41,95 – Marvel logo lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Hoe gaaf is deze? Deze Marvel Spiderman lamp zou ik wel op mijn bureau willen hebben staan. Of als nachtlampje. Je doet de lamp aan, of uit, als je op de brandkraan drukt. Let op dat hij gebruik maakt van een vaste USB kabel.
€71,95 – Spiderman Marvel lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Venom is een soort onvriendelijke Spiderman, zo zie ik hem. Gelukkig is deze lamp niet vloeibaar zoals dit bij Venom wel kan zijn. Het lampje is niet zo heel groot, maar 10 cm en werkt op 2 AAA-batterijen.
€20,96 – Venom lampje ~Ditverzinjeniet.nl


De Xbox Koptelefoonstandaard met lamp is twee in één, omdat je hem als lamp kan gebruiken maar ook om je headset op te hangen. Zo slingert je koptelefoon niet door je kamer en kan je hem altijd terugvinden. Zeker handig voor de Xbox-liefhebbers. De lamp werkt op USB, die is meegeleverd.
€29,95 – Xbox – Koptelefoon staandaard met lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


We hebben deze Pac-Man spooklamp al eens mogen reviewen, hij mag niet ontbreken in dit overzicht. Hij kan veranderen van kleur, zestien verschillende kleuren, en reageren op muziek.
€33,95 – Pac-Man Ghost lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Wat een pareltje is deze lamp! De roos uit Belle & het Beest, of op zijn Engels, Beauty & the Beast. Deze heb je toch nodig in je kamer? Het fijne, het geeft wat kleur aan de ruimte, hij heeft geen water nodig (dat is zelfs verboden!) en deze blaadjes vallen niet uit. Hij geeft gewoon licht door op de stolp te drukken.
€33,95 – Disney Enchanted Beauty & the Beast lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Als ik punten wil scoren bij mijn zoontje, dan kan ik hem ongetwijfeld heel blij maken met deze PlayStation Controller lamp! De prijs valt me ook nog reuze mee. Hij werkt op 2 AAA-batterijen die je nog wel even los erbij moet kopen.
€17,95 – PlayStation Controller lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Wat denk je dan van deze PlayStation Iconen lavalamp? Het is een mond vol maar ook een leukerd om te zien. In plaats van de lava ballen heb je de iconen van PlayStation die erin ronddwarrelen. De verlichting is blauw en de lamp werkt op USB of 3 AAA-batterijen die niet zijn meegeleverd.
€36,95 – PlayStation iconen lavalamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Nog een PlayStation lamp is dit icons light. De welbekende iconen van PlayStation staan nu op een rij en geven elk een eigen kleur af. Er zijn drie verlichtingsstanden waarbij je kan genieten van de standaardkleur, kleurfasering en een reageren op muziek. Hij werkt op een USB kabel, die is inbegrepen of op 3 AAA-batterijen die je los moet kopen.
€27,95 – PlayStation icone light ~ Ditverzinjeniet.nl


Als laatste van deze reeks lampen wil ik de Central Perk neon lamp nog even onder jullie aandacht brengen. Wie kent de tv-serie Friends nu nog niet? Dan moet je toch eens uit je grot komen! Voel je welkom.
€33,95 – Friends Central Perk Neon Lamp ~ Ditverzinjeniet.nl

Volgende week nog een reeks gamerlampen. Zodra deze is gepubliceerd zal de link hier ook tzt verschijnen zodat je meteen door kan lezen.

Heb je een favoriet ertussen zitten?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.