Plafondlampen, staande lampen: meestal zijn het vrij saaie exemplaren, zelfs bij Ikea. Wil je iets spannends, dan kom je al gauw terecht op de kinderafdeling, en die lampen zijn weer veel te klein! Dit is natuurlijk een enorm probleem, maar misschien is dat nu opgelost. Je koopt gewoon alsnog een saaie volwassenenlamp voor je plafond, maar je zet daarnaast een schattige Pac-Man Ghost lamp op je vensterbank.

Pacmanlamp1

De Pac-Man Ghost Lamp, die voor een paar tientjes te koop is bij Ditverzinjeniet.nl, is een eyecatcher. Niet alleen omdat hij zelf zo cheeky een andere kant op kijkt, zoekend naar arme Pac-Man die er alles aan doet om al die vruchten en bolletjes voor zichzelf te houden, maar ook omdat de Ghost lamp nogal kleurrijk is. “Als je hem bestelt, dan denk je: oh, ik ben benieuwd welke kleur ik dan krijg!” Maar daar hoef je je dus geen zorgen om te maken: deze Pac-Man Ghost lamp kan je veranderen van kleur.

Pac-Man Ghost Lamp

Hij haalt weliswaar niet zoveel als een Philips sfeerlamp, maar toch kun je wel zestien kleuren mixen. Ja dames, ook roze. Niet alle kleuren zijn even mooi. Waar blauw, roze en rood heel fel en mooi zijn, komt een kleur als oranje er toch wat bekaaid vanaf. Op zich geen probleem, want afhankelijk van de stand waarin je hem zet zal hij waarschijnlijk weer snel van kleur veranderen. Deze Pac-Man Ghost lamp mag dan gezellig zijn in de huiskamer, hij is vooral bedoeld als feestganger en hij heeft dan ook een discolicht-functie.

Pacmanlamp2

Kat niet inbegrepen 😉

Niet alleen qua licht, dat steeds van kleur van verspringen, ook qua effect. Zo beinvloedt de beat van de muziek wanneer hij van kleur verschiet. Dat is heel cool om te zien, en je kunt hem zelfs speciaal afstellen afhankelijk van hoe hard je muziek is. Het werkt heel erg goed, want ik was naar RnB aan het luisteren en ik dacht: is ie nou stuk? Maar dat komt omdat die muziek soms heel stil is, en dan ineens een paar harde beats geeft.

Het werkt echt heel goed en de kleuren zijn soms zo fel dat de hele kamer ineens blauw ziet. Ideaal voor op feestjes, of als je ervan houdt wat hysterie in de woonkamer te hebben. Mocht je last minute bedenken dat je deze wil voor een feestje: als je hem voor tien uur besteld, dan wordt hij morgen afgeleverd, dus je hoeft hier niet maanden van te voren al aan te denken. Heb je er juist meer haast mee, dan is er ook same day delivery mogelijk als je voor 12:00 uur bent.

pacmanlamp3

Hij is ook heel makkelijk van stroom te voorzien: geen gedoe met batterijen, je krijgt er een USB/micro USB-kabeltje bij, waardoor je hem in je laptop kunt doen of in de lader van je telefoon. Je kunt hem niet op een kleur zetten, dus als je alleen een blauwe Pac-Man spook wilt zien, dan is deze lamp niet je ding. Ben je echter kleurrijker ingesteld, dan zal je heel vrolijk worden van dit bijdehand kijkende spookje.

pacmanlamp4

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.