Het leven van een visserman gaat niet over rozen. Daar worden we eens te meer mee geconfronteerd in Dredge. Je vertrekt op een avond uit de haven en plotsklaps is ‘s nachts je vissersboot gezonken. Dit single player vis avontuur heeft een sinistere onderstroom.

Trek je laarzen aan en stap aan boord! We gaan afgelegen eilanden en de omringende dieptes verkennen op zoek naar vissen en diepzee-curiosa. Is het net vol dan kunnen we de vracht verkopen aan de eigenaardige lokale bevolking en hiermee opdrachten voltooien om meer over het gebied te weten te komen. Een andere manier is om je schip, vaardigheden en kennis versterken om dieper te baggeren en meer en meer afgelegen eilanden te verkennen.

Het avontuur begint op de eilanden van The Marrows. Verken iedere inham en voltooi taken en maak uitstapjes naar naburige eilanden. Ieder eiland heeft zijn / haar eigen unieke vissen, inwoners en geheimen. 

Bekijk de spannende aankondigingstrailer hier:

De atmosfeer is prachtig in de game, een schattige zeeboot, dobbers die uitgegooid worden en vangkooien. Het leven van een visser kent natuurlijk ook de nodige gevaren; zeewezens, dichte mist en stormen liggen op de loer. Door de vaardigheden die jij kunt ontwikkelen en door het sterker maken van je schip kun je echter deze gevaren een tikkeltje minder gevaarlijk maken.

Ergens lijkt het op farmen op zee, in de meren, oceanen en wateren is natuurlijk ook genoeg te doen en bestaan er vele prachtige dieren. Ook liggen er op de bodem van de zee vele schatten. Inwoners van de bijzondere eilanden kunnen hier naarstig naar op zoek zijn en je rijkelijk belonen voor je vangsten. Over deze bijzondere schatten is echter nog niets bekend, maar ongetwijfeld zullen we in latere updates over de game hier meer over horen. Absoluut een game om op je radar te hebben.

Dredge verlaat de veilige haven in 2023 en vaart koers naar de PC, Nintendo Switch, Playstation 4 en 5 en Xbox One en Series X | S.

© Team 17
© Black Salt Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.